Avarējušā baļķvedēja vadītāja sieva un aculiecinieki par notikušo avāriju

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Normunds Kārkliņš

Šorīt ap plkst.6 uz pārbrauktuves sadūries elektrovilciens ar baļķvedēju un šobrīd oficiālā informācija vēstī vien to, ka cietušo nav un uz laiku apturēta vilcienu satiksme abos virzienos. Tikmēr aculiecinieki steidz ziņot par redzēto. 

Baļķvedēja sieva telefonintervijā «Radio Skonto» sacīja, ka sazvanījusies ar avārijā iekļuvušo vīru, kurš paskaidroja, ka viņam uz sliedēm salūzusi ātrumkārba.

«Viņš pa rāciju mēģināja paprasīt, lai kāds novelk no sliedēm, uz ko neviens neatsaucās. Tad viņš skrēja vilcienu stādināt - vienu apstādināja, un skrēja otram pretī, bet otrs nebremzēja,» skaidroja sieva.

Viņa uzskata, ka vilciena vadītājs pat nemēģināja bremzēt un redzēja pretī skrienošo vīrieti:
«Protams, kāpēc tad viņš svilpa. Ne jau bez iemesla cilvēks skrien un vicinās.»

Kāda aculieciniece «Radio Skonto» norādīja, ka vilciena vagons ir sasvēries, bet baļķvedējs «pamatīgi sakropļots».

Vēl kāds avārijas aculiecinieks norādīja: «Man ir informācija par to smago mašīnu - viņam ātrumkārba «nobirusi». Viņš apstādināja vilcienu no Lielvārdes uz Rīgas pusi un prasīja, lai ar rāciju sazinās ar to, kurš brauc no Rīgas, bet sliedes aizsalušas vai nezinu kas, tāpēc vilciens nevarēja nobremzēt.»

šeit

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu