«Stipro Skrējiena» trase - Cinevillā uz palikšanu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Beidzot sniega sega ir ļāvusi «Stipro Skrējiena» rīkotājiem apmeklēt jauno pasākuma vietu - kinopilsētiņu Cinevilla. Pēc rūpīgas vietas apskates ir izveidots pirmais trases plāns. Tajā iekļautas gan vietas, kur pagaidām ir tikai pļava, gan gatavā infrastruktūra. Trase tiks veidota, ņemot vērā iepriekšējā gadā gūto pieredzi.  

Tā kā pēc skrējiena šķēršļi nebūs jānojauc, organizatori var tos veidot nopietnākus, fundamentālākus un lielākus. Trases garums nu jau tradicionāli būs ap 6 km. Tā būs viegli pārredzama, jo tiks izlikta zig zag veidā. Dažās vietās būs jāforsē šķēršļi, kuri būs izveidoti uz filmās izmantoto dekorāciju bāzes. 

Sīkāk ar trases plānu rīkotāji iepazīstinās nākošajā nedēlā. Tuvākajā laikā tiks izsludināts konkurss par labāko šķēršļa nosaukumu, kurā kādam būs iespēja iemūžināt savu vārdu Stipro Skrējienu vēsturē. 

Organizatori atgādina, ka tikai vēl līdz šī mēneša beigām dalības maksa ir 8 LVL. Jau otro nedēļu darbojas «Stipro Skrējiena» forums, kurā domubiedri var apmainīties ar viedokļiem un padalīties ar pagājušajā gadā piedzīvoto. Sīkāka informācija «stiproskrejiens.lv». 

Tiekamies 4.maijā, Cinevillā, «Stipro Skrējienā"! Par Stipru Latviju!

Stipro Skrējienu atbalsta «1188», «apollo.lv», «Betsafe», «Mamma Daba», «Vichy», «Sportland», «Gerimax»,  LNT un «Radio SWH». 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu