Sācis darboties «Stipro Skrējiena» forums

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Visiem, kuri jau pieteikušies «Stipro Skrējienam» ! Visiem, kuri plāno pieteikties «Stipro Skrējienam»! Visiem, kuri pagaidām par «Stipro Skrējienu» neko nezina!  Ir sācis darboties «Stipro Skrējiena» forums.

Tajā iespējams uzdot jautājumus organizatoriem un, protams, saņemt uz tiem atbildes. Rīkotāji arī gaida no dalībniekiem ieteikumus par trases veidošanu un idejas par šķēršļiem.  Tā kā Latvijā beidzot iestājies pavasaris, tad organizatori vistuvākajā laikā Cinevilla teritorijā ķersies pie trases veidošanas. Tās būvēšanā var izmantot vistrakākās idejas. Kāpēc lai kāda no tām nebūtu Tavējā?

Veidosim «Stipro Skrējienu» kopā.  Forumā Jums ir iespēja izteikt savu viedokli par pagājušajā gadā notikušajiem pasākumiem. Aicinām apmainīties ar domām, viedokļiem un ieteikumiem. Nu jau pieredzējušie var dot ieteikumus tiem, kuri «Stipro Skrējienā» piedalīsies pirmo reizi. 

Rīkotāji atgādina, ka «Stipro Skrējiens» šajā gadā notiks tikai vienu reizi - 4.maijā, kinopilsētiņā Cinevilla. Pieteikšanās un sīkāka informācija «stiproskrejiens.lv».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu