Magonis sola uzlabojumus dzelceļa sistēmā; atgādina arī par neapzinīgiem šoferiem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Normunds Kārkliņš

VAS «Latvijas Dzelzceļš» valdes priekšsēdētājs Uģis Magonis pēc otrdien notikušās elektrovilciena un kravas automašīnas sadursmes uz dzelzceļa pārbrauktuves Ķegumā sola, ka uzņēmums turpinās ieguldīt līdzekļus, lai uzlabotu drošību uz dzelzceļa pārbrauktuvēm. Tāpat tas strādās pie tā, lai uzlabotu komunikāciju starp uzņēmuma darbiniekiem krīzes situācijās.

Magonis sarunā Latvijas Radio sacīja, ka vairākums pārbrauktuvju Latvijā patlaban ir aprīkotas ar automātisku regulējumu. Viņš gan nevar nosaukt precīzu skaitu, cik daudz ir bīstamu un neregulējamu vilciena pārbrauktuvju, tomēr tādas ir tikai tās, kur ir maza satiksmes intensitāte.

Uzņēmuma vadītājs norādīja, ka uzņēmums turpinās ieguldīt līdzekļus, lai uzlabotu drošību dzelzceļa sistēmā. Vienlaikus gan Magonis norādīja, ka vienmēr būs autovadītāji, kas rīkosies neapzinīgi, izraisot līdzīgus negadījumus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu