«Stipro skrējiens 2011» patrons Cūkmens izaicina Muamaru Kadafi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Tuvojoties tradicionālajam masu ekstrēmajam izturības skrējienam «Stipro skrējiens 2011», politiskajām aktivitātēm pasaulē pieskaņojas arī mūsu pašu Latvijas pavasara un talku vēstnesis - Cūkmens. Uzzinājis, ka no Lībijas ir aizbēdzis tās ārlietu ministrs Mussa Kussa, Cūkmens izaicina Lībijas diktatorisko vadītāju Muamaru Kadafi uz spēku salīdzināšanu Stipro skrējienā. Pēc Kadafi administrācijas preses sekretāra e-pasta, kur izklāstīts, ka, ja Kadafi kungs nebūs aizņemts ar opozicionāru izdzenāšanu, tad noteikti varētu atbraukt uz Latviju, lai Cinevilla trasē mērotos spēkiem ne tikai ar Cūkmenu, bet arī ar pārējiem dalībniekiem, tādējādi pierādot, ka Lībijas dubļi ir smagāki nekā Latvijas.

Pašlaik Stipro skrējienam 2011 jau pieteikušies vairāk kā 300 vīrieši, 100 sievietes un vairāk kā 50 komandas.

«Esam jau uzrunājuši Ārlietu ministriju, lai kārtotu nepieciešamās uzturēšanās atļaujas. Vienīgi samulsināja prasība iekasēt no Kadafi kunga par dalību skrējienā vismaz 1 miljonu Lībijas dolāru, no kā mums 90% būs jāsamaksā Valsts kasē, kas varētu padarīt šo notikumu – Kadafi skrējienu Latvijas dubļos par mazāk iespējamu. Mēs turam īkšķus, lai konflikts Lībijā beigtos līdz skrējienam 4.maijā, jo tad Kadafi noteikti varētu atbraukt. Cūkmens piedalīsies jebkurā gadījumā,» jaunākās ziņas par prominento dalībnieku pieteikšanos īsumā pastāstīja biedrības «Par stipru Latviju» vadītājs Juris Kokainis.

Atgādinām, ka šīgada Stipro skrējiens norisināsies jaunā vietā – kinopilsētā Cinevilla. Jaunā trase ietvers arī Latvijā populāro filmu «Rīgas sargi» un «Rūdolfa mantojums» dekorācijas, tā būs labi pārskatāma skatītājiem, ikviens varēs atbalstīt savus draugus un kolēģus. Skatītājiem būs arī citas izklaides iespējas, sevišķi bērniem.

www.stiproskrejiens.lv

www.stiproskrejiens.lv

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu