Čārlija Šīna pirmais šovs piedzīvojis pilnīgu izgāšanos

LETA/REUTERS
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/AP

Skandalozā aktiera Čārlija Šīna pirmais šovs «Charlie Sheen LIVE: My Violent Torpedo of Truth/Defeat is Not an Option» («Čārlijs Šīns: Mana trakojošā patiesības torpēda/ Sakāve nav variants»), kas sestdien norisinājās Detroitā, saņēmis asu kritiku gan no apmeklētāju, gan kritiķu puses.

Šovs tika novērtēts tik zemu, ka skatītāji sāka atstāt tā norises vietu jau 15 minūtes pēc priekšnesuma sākuma.

Priekšnesumu, kas sastāv no vairākiem skečiem, monologiem un videoieraksta demonstrācijas, aktieris izveidoja, lai pierādītu visiem kritizētājiem, ka pēc mēnešiem ilgas ārstēšanās no alkohola un narkotiku atkarībām, uzbrukuma savai bijušajai sievai Brūkai Millerei un apsūdzības trešās pakāpes uzbrukumā, īpašuma bojāšanā un draudos viņš vēl aizvien ir labā formā un var veiksmīgi strādāt.

Šova laikā apmeklētāju grupas no balkona pieprasīja atdot par biļetēm iztērēto naudu. Svētdien īso vēstījumu sociālajā tīklā «Twitter» parādījās neskaitāmi ieraksti, kuros Šīna pirmais šovs tika nodēvēts par pilnīgu izgāšanos. Taču pārsteidzošā kārtā pats aktieris nebija veicis nevienu ierakstu, neskatoties uz to, ka pēdējo nedēļu laikā viņš aktīvi izmantoja savu «Twitter» kontu, lai ziņotu par itin visu, kas ienāk prātā.

Šova sākums bija paredzēts astoņos vakarā pēc vietējā laika, taču pats Šīns uz skatuves parādījās aptuveni stundu vēlāk kopā ar savām divām draudzenēm - pornoaktrisi Reičelu Oberlainu un modeli Natāliju Kenliju, kuras kaislīgi saskūpstījās. Abas sievietes šova gaitā palīdzēja Šīnam arī sadedzināt boulinga kreklu ar seriāla «Two and a Half Man» («Divarpus vīri») simboliku.

Priekšnesuma laikā uz milzīga ekrāna tika demonstrēti attēli un intervijas, kuras, pēc Šīna domām, deva auditorijai ieskatu viņa skandalozajā karjeras gaitā. Tika demonstrēti gan skati ar haizivju uzbrukumiem no kinolentes «Jaws» («Žokļi»), gan videoieraksti ar Šīna pēdējā laikā sniegtajām intervijām, kurās viņš kritizēja un necenzēti izteicās par nu jau bijušajiem darba devējiem.

«Parastie «Šīnismi» sāka izklausīties veci un noguruši. No vīriešu tualetēm līdz pat dārgākajā sēdvietām priekšā bija nemierīgs pūlis, minot neskaitāmas dzēlības un tikai dažas ovācijas,» šova norise tika atspoguļota laikrakstā «The Detroit Free Press».

«Es domāju, ka šovā jāiegulda daudz darba. Tas šovakar bija sprādziens. Kad cilvēki jau sāk iet ārā un ir tikai šova pirmā ceturtdaļa, nu, tā nav laba zīme,» ziņu aģentūrai «Reuters» pēc priekšnesuma sacīja 52 gadus vecais apmeklētājs Rons Rafs.

Priekšnesums Detroitā bija pirmais no 22 paredzētajiem šoviem. Uz šo šovu tika pārdotas 4700 biļetes un tikai dažas sēdvietas palika neaizņemtas. Kā vēstīts iepriekš, biļetes uz pirmajiem diviem šoviem Detroitā un Čikāgā tika izpārdotas nieka 18 minūtēs.

Kā ziņots, marta sākumā seriāla «Divarpus vīri» veidotāji paziņoja, ka atlaiž Šīnu par «bīstami pašdestruktīvu uzvedību». Producenti skaidroja, ka Šīns atlaists tāpēc, ka pēdējos mēnešos viņš regulāri nav spējis atcerēties savu tekstu, kavējis vai vispār nav ieradies uz mēģinājumiem, kā arī izteicis komentārus, kas sagandēja darba attiecības. Televīzijas seriāla veidotāji arī uzsvēra, ka aktiera nekontrolētā alkohola un narkotiku lietošana apdraud viņa dzīvību.

Atlaišanu Šīns interpretē kā seriāla autora Čaka Lorija atriebību par publisku kritiku, tāpēc iesūdzējis Loriju un kompāniju «Warner Bros.» par līguma laušanu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu