KNAB šefs piemērojis Strīķei disciplinārsodu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja (KNAB) vadītājs Normunds Vilnītis savai vietniecei Jutai Strīķei pirmdien piemērojis disciplinārsodu, portāls «Apollo» uzzināja KNAB.

Kāds sods Strīķei piemērots, netiek atklāts.

KNAB skaidro: ņemot vērā, ka pati amatpersona, kurai piemērots disciplinārsods, ar lēmumu vēl nav iepazīstināta, kā arī to, ka lēmumu mēneša laikā ir iespējams pārsūdzēt tiesā, par tā saturu KNAB neinformē.

Strīķe vēl nav informēta par to, kādu disciplinārsodu priekšnieks viņai šodien ir piemērojis.

Kā aģentūrai LETA norādīja Strīķe, darbā viņa pirmdien ir bijusi, taču nekādu lēmumu saistībā ar disciplinārlietu neesot saņēmusi.

KNAB likuma 25.panta 2.daļā teikts, ka biroja amatpersonām un darbiniekiem par disciplinārpārkāpumu var piemērot piecu veidu disciplinārsodus - piezīmi, rājienu, mēnešalgas samazināšanu uz laiku līdz vienam gadam, ieturot līdz 20% no mēnešalgas, pazemināšanu amatā uz laiku līdz trim gadiem vai pat atbrīvošanu no amata.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu