Foto: Scanpix/REUTERS

Atskatoties uz 2011. gada notikumiem, apskatiet populārākās galerijas. Karaļnamā jau spodrina katlus un pannas, gatavojoties kāzām. Pavāri prezentēja kāzu ēdienkarti un žurnālistiem par prieku rādīja uzkodas un kūkas, kādas tiks celtas galdā kāzas. Zināms, ka kāzu galdā būs paipalu olas, laša kanapē, zirņu kanapē, Jorkšīras pudiņa uzkodas ar jēra pleca gaļu, pašgatavotas baltās šokolādes un trifeles, miniatūras Jorkšīras  pudiņa uzkodas ar žāvētu liellopu gaļu un mārrutku krēmu, krabju ābolu kanapē ar citronu sulu, uzkodas ar ūdenskresēm un lokiem. Galvenā kūku rotātāja jau veido dekoratīvas rozes un izmēģina, kā izskatīsies kūka

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp