Čārlijs Šīns iesniedzis pieteikumu 22 izteicienu reģistrēšanai

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

Holivudas zvaigzne Čārlijs Šīns iesniedzis prasību reģistrēt kā prečzīmes 22 izteicienus, ieskaitot «Tiger Blood» (tīģera asinis), «Rock Star From Mars» (rokzvaigzne no Marsa) un citus.

Kā liecina dokumenti, marta nogalē ar Šīnu saistītā kompānija «Hyro-gliff» pieteikusi prasību vairākus Šīna izteicienus reģistrēt kā prečzīmes, vēloties tās aizsargāt no izmantošanas uz dzērienu iepakojumiem, elektroniskajās spēlēs, krūšturu, konfekšu un citu preču nosaukumos.

Uzņēmums pieteicis arī Šīna vārda un paraksta reģistrāciju, kā arī viņa māju nosaukumu «Sober Valley Lodge» (atturībnieku ielejas namiņš) un viņa draudzeņu iesauku «Sheen's Goddesses» (Šīna dievietes).

Ja reģistrācijas prasība tiks apmierināta, prečzīmju izmantošanas iespējas tiks noteiktas vēlāk.

Šīns jau iepriekš centies pārvērst sevis izdomātās frāzes peļņu nesošā produktā - deviņdesmito gadu sākumā aktieris nodibināja kompāniju «Masheen Inc.» un mēģināja reģistrēt prečzīmi «Drugs Are Loser Friendly» (narkotikas ir neveiksminiekiem draudzīgas), vēloties ierobežot tās izmantošanu uz skrejlapām, uzlīmēm, T-krekliem, krūzītēm un citiem priekšmetiem. 2005.gadā Šīna kompānija «Three Dog Park» pieteica prečzīmes «Sheen Kidz» reģistrāciju - bērnu sporta apģērba zīmolu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu