Rīgas Improvizācijas teātra izrādes turpmāk - katru otro ceturtdienu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtiņš Plūme

Sākot ar 7. aprīli jautri, seksīgi, iespējams skarbi, patiesi «Rīgas Improvizācijas Teātra» vakari tiek rīkoti katru otro ceturtdienu Kino «Rīga» Jaunajā zālē. Rīgas Improvizācijas teātris, kas jaunajā sezonā spēlē Kino Rīga, pateicoties lielai skatītāju interesei, piedāvā izrādes regulāros laikos - katru otro ceturtdienu plkst. 20.00. 

Improvizācijas vakars notiek divās daļās. Patīkamā gaisotnē tiks izspēlēti vairāki īsi stāsti par skatītājiem interesējošām tēmām, izrāde ilgst ~ 2h.
Biļetes var iegādāties Biļešu servisa tirdzniecības vietās un iepriekšpārdošanā. Sīkāka informācija: «improvizacija.lv».

Improvizācijas teātris ir skatuves forma, kurā aktieri veido izrādi bez iepriekš sagatavota scenārija.

Aktīva sadarbība ar publiku ir pamats vakara izrādei, jo ainu spēlēšanai improvizatori lūdz ieteikumus no skatītājiem - darbības vietu, laikmetu, personāžu rakstura iezīmes, sapņus... Un tad notiek ķēdes reakcija, jo skatītāju ieteikumi, savienojoties ar improvizatoru skatuves iemaņām, iegūst lugas apjomu un būtību.

Visas izrādes ir pilnīgi atšķirīgas, jo nekad nevar zināt, kāds ieteikums tiks saņemts no publikas un kā šis ieteikums iedarbinās improvizācijas skatuves mašīnu!

RIT mākslinieciskais vadītājs Raimonds Ruzenieks ir veterāns šajā mākslas jomā – viens no improvizācijas teātra aizsācējiem Latvijā.

  • RIT Improvizē: Valdis Sils, Viesturs Vizulis, Mārtiņš Alksnis, Baiba Rutkovska, Elīna Geida, Jānis Rozenvalds
  • Mūzika: Mārtiņš Zilberts
  • Gaismas: Jānis Sniķeris
  • Vakaru vada: Raimonds Ruzenieks
KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu