Šonedēļ durvis vērs kultūras nams «Pie Labvēlīgā Tipa»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Šo piektdien un sestdien, 15. un 16. aprīlī,  Rīgā, Raiņa bulvārī 21, pirmo reizi durvis vērs jaunais mūzikas un atpūtas klubs jeb kultūras nams «Pie Labvēlīgā Tipa». Uz svinībām aicināti visi, un «Labvēlīgais Tips» piebilst: «Gaidām ciemos mūsējos!».

Līksme, jautrība, pozitīvas emocijas, draugi, melodiju virpulis – tā īsumā varētu raksturot  kultūras nama, kā moderni saka  - formātu.

Atklāšanā, izmantojot «dienesta stāvokli», viesus pašsaprotami izklaidēs grupa «Labvēlīgais Tips», turpinot veiksmīgo šī pavasara koncetrsēriju, kā arī DJ Japānis. Un, protams, būs pārsteigumi apmeklētājiem. Svinības sāksies plkst. 22.00.

Kultūras namā «Pie Labvēlīgā Tipa» būs dzirdamas gan latviešu, gan ārzemju pozitīvas, melodiskas un populāras mūzikas melodijas. Izklaidējošā programma piedāvās regulāras dzīvo grupu uzstāšanās un dažādus tematiskos pasākumus.

Telpu interjerā atspoguļosies kultūras nama nosaukums, jo uz Raiņa bulvāri no Slokas būs pārceļojis grupas «Labvēlīgais Tips» muzejs.

Kultūras nams «Pie Labvēlīgā Tipa» būs atvērts trešdienās, ceturtdienās, piektdienās un sestdienās. Tostarp trešdienas būs Trakās Trešdienas studentu auditorijai. Savukārt ceturtdienās plkst. 20.00 tiešraidi no kluba varēs dzirdēt Radio SWH raidījuma «Radio Bihne» ietvaros.

Klubs atvērts vietā, kur savulaik darbojās viens no populārākajiem vai pat pats populārākais klubs Rīgā «Cita Opera». Pēc tam astoņus gadus šajā vietā darbojušās dažādas citas nesaprotama rakstura iestādes. Tagad savu mājvietu tur radis kultūras nams «Pie Labvēlīgā Tipa», kas solās atdzīvināt veiksmes auru.

Ieeja klubā tiks kontrolēta ar face, dress un Da Vinči kodiem, kas mainīsies pēc gadalaikiem un mēness fāzēm, tomēr viena lieta paliks nemainīga – kreņķi ienest aizliegts!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu