Modeļu aģentūra «Elite» Latvijā meklē modeles. Piesakies!

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pasaules lielākajam modeļu konkursam «Elite Model Look» 2011, kura galvenā balva ir 300 000 eiro vērts līgums ar starptautisko modeļu aģentūru «Elite», pieteikušās jau vairāk nekā 350 meitenes no visas Latvijas. Starptautiskā konkursa Latvijas reģionālo posmu, kurš Rīgā notiks septembrī, organizē un jauno topmodeli meklē viena no lielākajām pašmāju modeļu aģentūrām – «Vacatio». Konkursa pārstāvji kopš marta beigām līdz pat maija sākumam rīko konkursa atlases posmus 30 lielākajās Latvijas pilsētās, nodrošinot iespēju ikvienai meitenei pieteikties prestižajam konkursam.

www.elitemodellooklatvia.com

«Šobrīd konkursa atlases posmi notikuši vien astoņās pilsētās, taču meiteņu atsaucība ir milzīga, meitenes steidz izmantot iespēju, kad atlases notiek tik tuvu viņu dzīvesvietai, jo pirmo reizi Latvijas vēsturē tiek organizēts tik plašs skautinga brauciens» stāsta modeļu aģentūras Vacatio vadītājs Zigmunds Līpiņš «mēs aicinātu ikvienu meiteni izmantot šo unikālo iespēju, un atnākt uz reģionālajām atlasēm, lai pārbaudītu savas iespējas veidot modeles karjeru. Atlasēs valda vienkārša un pozitīva gaisotne, par ko saņemam daudz pateicības vārdus, gan no meitenēm, gan no viņu mammām, gan cilvēkiem, kuri palīdz mums organizēt reģionālās atlases.«

«Elite Model Look» pusfināls, kurā piedalīsies labākās pretendentes no visas Latvijas, Rīgā notiks 14. maijā. Visas dalībnieces vērtēs starptautiskā konkursa «Elite Model Look» pārstāvji, izvēloties 12 – 15 meitenes finālistes, kuras jau septembrī sevi pierādīs «Elite Model Look» Latvia finālā.

Turklāt meitenes, kuras būs iekļuvušas konkursa finālā saņems iespēju pavadīt neaizmirstamu vasaru Parīzē, lai iepazītos ar modeļu darbu, kā arī prestižo Elite aģentūru. Tāpat finālistes piedalīsies savā pirmajā modes skatē un apmeklēs skaistumkopšanas procedūras salonā «Beauty&Fashion Bazaar.» Jaunietēm būs iespēja sevi pilnveidot Vacatio studijas pasniedzēju vadībā, kā arī veidot pirmos foto testus pie tādiem profesionāliem fotogrāfiem kā Natālija Berezina, Nils Vilnis un Liene Pētersone.

Savukārt Latvijas posma konkursa fināla, kurš Rīgā notiks septembrī, uzvarētājas saņems iespēju piedalīties Pasaules «Elite Model Look» finālā Honkongā kopā ar citu valstu skaistākajām meitenēm cīnītos par uzvarētājas titulu un iespēju iegūt 300 000 eiro vērtu līgumu ar aģentūru «Elite».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu