Maijā izsolīs «Mezaparks Plaza» piederošo neapbūvēto zemesgabalu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: R.Oliņš/Apollo

Maija vidū izsolē tiks pārdots SIA «Mezaparks Plaza» piederošs nekustamais īpašums - neapbūvēts zemesgabals Rīgā, Kadagas ielā 3, liecina zvērināta tiesu izpildītāja Sanda Tomsona paziņojums.

Izsole notiks 17.maijā plkst.14 Rīgā, A.Čaka ielā 37-4.

Izsoles objekts ir neapbūvēts zemes gabals 16 325 kvadrātmetru platībā, kura novērtējums jeb piespiedu pārdošanas vērtība ir 307 000 latu. Arī izsoles sākumcena ir 307 000 latu.

Parāda piedzinēji ir Rīgas domes Pašvaldības ieņēmumu pārvalde un Valsts ieņēmumu dienests.

Jau ziņots, ka itāļu uzņēmums «Mezaparks Plaza» 2006.gadā bija paziņojis par ieceri uzbūvēt vienu 24 stāvu administratīvo ēku un divas 24 stāvu daudzdzīvokļu dzīvojamās mājas Rusova ielā. Tika plānots izbūvēt apmēram 400 dzīvokļu un autostāvvietu 911 automašīnām.

Zemesgabals 14 513 kvadrātmetru platībā, uz kura plānots celt mājas, pieder SIA «Mezaparks Plaza».

Itāļu uzņēmēji savulaik bija izveidojuši arī šim projektam veltītu interneta mājaslapu «www.mezaparkplaza.com», taču patlaban tāda saite vairs neeksistē.

Jau ziņots, ka 2007.gadā Rīgas domes Satiksmes departaments bija saņēmis uzņēmumu SIA «Mežaparks SPV» un SIA «Mezaparks Plaza» iesniegumus par ieceri apbūvēt īpašumā esošos zemesgabalus pie Ķīšezera ielas un lūgumu Rīgas pašvaldībai rast iespēju izstrādāt divu jaunu ielu būvprojektus un veikt būvniecību.

Teritorijai var piebraukt no Rusova un Ķīšezera ielas, bet aptuveni 25 hektārus lielai teritorijai nav izbūvētas vietējas nozīmes ielas.

Īpašnieki iecerējuši dāvināt pašvaldībai zemi ielu sarkanajās līnijās, kā arī investēt līdzekļus nepieciešamo inženierkomunikāciju būvniecībā un maģistrālās siltumtrases pārcelšanā.

«Mezaparks Plaza» vienīgais īpašnieks ir Itālijas uzņēmums «Milano Holding Group S.R.L.» 2009.gadā uzņēmums strādāja ar 422 latu apgrozījumu un 16 968 latu zaudējumiem, liecina SIA «Lursoft» informācija.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu