Neslinko: Iedod «Stipro skrējiena» šķērslim nosaukumu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Turpinās trases iekārtošanas darbi. Organizatori aicina ikvienu interesentu piedalīties atsevišķu šķēršļu ideju radīšanā. Tā, piemēram, pasākuma interneta vietnē «stiproskrejiens.lv» ikviens tā forumā var izteikt viedokli par šķēršļiem, tāpat var piedalīties konkursos, piemēram, par šķēršļa nosaukumu. 

Sadarbībā ar «Radio SWH», vienu no savdabīgākajiem šķēršļiem var modificēt un dot nosaukumu arī sūtot uz radio e-pastiu savu piedāvājumu. Plašas komunicēšanas iespējas ir arī «sportacentrs.com» speciālajā sadaļā «Par stipru Latviju».

No 14.aprīļa organizatoru mājas lapas forumā tiks publicēts pa diviem jauniem trases šķēršļiem katru dienu – sekojiet «parstipru.lv/forums».

Vēl dažas dienas ir samazinātā dalības maksa komandām tradicionālajam masu ekstrēmajam izturības skrējienam «Stipro skrējiens Cinevillā 2011». Pašlaik jau to izmantojuša un pieteikušās vairāk kā 65 komandas. Atgādinām, ka līdz 15.aprīlim dalības maksa, piesakoties «Stipro skrējiens 2011» komandu ieskaitē, ir 50 LVL. No 15.aprīļa tā jau būs 60 LVL, bet maijā – vēl mazliet vairāk.

«Respektējot vienu aktīvu sabiedrības daļu – augstskolu studentus, kam ienākumi atkarīgi vairāk no vecākiem nekā no pašiem, sadarbībā ar lielāko daļu Latvijas augstskolu esam atraduši iespēju pieteikties skrējienam par samazinātu cenu. Līdz 1.maijam individuālajā ieskaitē tie ir 6 Ls, bet 4 cilvēku komandai – 40 Ls. Pirms skrējiena gan būs jāuzrāda derīgas studentu apliecības. Lai pieteiktos – studenti parole jāuzzina savā augstskolā. Vēl viens interesants jaunums - dalībnieks, kas pieteiksies ar kārtas numuru 1000, skrējienā piedalīsies ar pie ķiveres piemontētu videokameru. Ja tā būs komanda, viņi varēs izvēlēties to savu biedru, kam būs kamera,» par pēdējiem jaunumiem no organizatoriem skrējiena projekta vadītājs Zintis Šķipors. 

Šobrīd skrējienam pieteikušies vairāk kā 700 skrējēju. Organizatori atgādina, ka tikai vēl līdz šī mēneša beigām dalības maksa individuālajiem skrējieniem ir 10 LVL. Sīkāka informācija «stiproskrejiens.lv».

Tāpat joprojām var izaicināt savus kolēģus, kaimiņus, draugus, partnerus vai konkurentus uz skrējienu, tādejādi iegūstot papildus «motivāciju» pārvarēt šķēršļus vēl aktīvāk vai tieši otrādi - izpalīdzīgāk.

«Stipro skrējienu Cinevilla 2011» atbalsta «1188», «apollo.lv», «Betsafe», «Stora Enso», «MammaDaba», «Vichy», «Sportland», «Gerimax», «LNT» un «Radio SWH».

Tiekamies 4.maijā  «Stipro skrējienā Cinevillā 2011»!

Par stipru Latviju!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu