«Nordea» Rīgas maratona pieteikums Ventspilī

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Šo sestdien Ventspilī viesosies «Nordea» Rīgas maratons, kur plkst. 12.00 notiks pavasara skrējiens ar startu Reņķa dārzā, «Apollo» informēja Inese Ķīkule, maratona pārstāve.

Ventspils skriešanas sezonas atklāšanas pavasara skrējienu organizē Ventspils Piedzīvojumu parka pusmaratona organizatori sadarbībā ar «Nordea» Rīgas maratona organizatoriem un Ventspils pilsētas domi. Aicināts piedalīties ikviens Ventspils iedzīvotājs un pilsētas viesis – neatkarīgi no vecuma, fiziskās sagatavotības un iepriekšējās skriešanas pieredzes.

Dalība 16. aprīļa pasākumā ir bez maksas un tam iepriekšēja reģistrēšanās nav nepieciešama. Aicinām uz treniņu ierasties ikvienu Ventspils iedzīvotāju un jo īpaši jau reģistrētos «Nordea» Rīgas maratona dalībniekus. Aiciniet sev līdzi savus domubiedrus, draugus un ģimenes locekļus, lai pārliecinātos, ka kopīga skriešana ir interesanta un aizraujoša.

Pasākuma laikā dalībniekiem tiks piedāvāta trase 1 km apļa garumā, kas ļaus ikvienam izvēlēties un kombinēt saviem spēkiem un treniņa plāniem atbilstošu skrējiena garumu. Visi dalībnieki aicināti ierasties sporta apavos un skriešanai piemērotos tērpos.

Kopā ar visiem skries arī Daina Paipala, Ventspils Domes sporta pārvaldes vadītāja, Andris Valerts, Ventspils Maratona kluba vadītājs un Aigars Nords, «Nordea» Rīgas maratona organizatoru komandas vadītājs. Treniņu sportisko daļu, iesildīšanos pirms un pēc skrējieniem, kā arī profesionālos padomus nodrošinās sporta ārstes un treneres no «Sporta Laboratorijas» – Sandra Rozenštoka un Agnese Lāce.

Pēc pasākuma visi skriet gribētāji uz vietas par samazinātu dalības maksu varēs piereģistrēties 22. maija «Nordea» Rīgas maratonam un 19. jūnija Ventspils Piedzīvojumu parka pusmaratonam.

Šis jau būs otrais šāda veida sadarbības pasākums, jo pirmais pavasara iesildīšanās treniņš tur pat Raņķa dārzā notika jau pirms gada un tajā pulcējās vairāk nekā 100 Ventspils aktīvākie dažāda vecuma skrējēji. Ceram, ka šogad aktivitāte būs vēl lielāka. Pat ja neesat nekad uzdrošinājies uzvilkt skriešanas apavus, tad sestdienas treniņš būs īstā vieta, kur to izmēģināt. Trenēties vienmēr ir patīkamāk kopā ar citiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu