Mediji: Šīns zaudējis cīņā par pilnu aizbildniecību pār saviem dēliem

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/AP

Holivudas aktieris Čārlijs Šīns zaudējis cīņā pret bijušo sievu Brūku Milleri par pilnu juridisku un fizisku aizbildniecību pār saviem divus gadus vecajiem dēliem Bobu un Maksu, vēsta interneta vietne «TMZ.com».

Otrdien Šīns un Millere pavadīja aptuveni divas stundas slēgtā tiesas iztiesāšanā, lai noskaidrotu, kurš no viņiem ir piemērotāks, lai gādātu par divus gadus vecajiem dvīņiem Maksu un Bobu.

Kā ziņots, neskaitāmos skandālos iesaistītais aktieris aprīļa sākumā ar savu bijušo sievu Brūku Milleri panāca vienošanos par bērnu apgādi, taču kad Millere atgriezās rehabilitācijas klīnikā, jo pagājušajā piektdienā veiktais tests, lai noteiktu narkotisko vielu klātbūtni organismā, izrādījās pozitīvs, Šīns izteicis vēlmi iegūt pilnu aizbildniecību pār dvīņiem.

Gan pats aktieris, gan viņa trešā sieva atkārtoti ir pabijuši rehabilitācijas klīnikās, lai ārstētu atkarību no alkohola un narkotikām.

Millere ir piekritusi veikt narkotisko vielu testu katru nedēļu, līdz abi dēli sasniegs 18 gadu vecumu.

Šīna advokāts Marks Gross iesniedza pieteikumu Milleres pārstāvim, kurā tika pieprasīts mainīt vienošanās nosacījumus un pārtraukt noteikto alimentu maksāšanu 33 500 sterliņu mārciņu (26 699 latu) apmērā mēnesī.

Taču tiesnesis nolēma aizbildniecības vienošanos nemainīt, nosakot, ka par bērniem atbildīga paliek Millere, liecina interneta vietnes «TMZ.com» rīcībā esošā informācija.

Pēc lietas iztiesāšanas Millere gan atteicās sniegt komentārus, taču kā ziņo interneta vietne «E! Online», atstājot tiesas namu, viņa reportieriem piemiedza ar aci un parādīja augšup vērstus īkšķus. Arī Šīns atstāja tiesu, nesniedzot nekādus komentārus.

Šīna un Milleres laulība tika šķirta šogad, gadu pēc tam, kad aktieris tika atzīts par vainīgu uzbrukumā savai toreizējai sievai 2009.gada Ziemassvētkos slēpošanas kūrortā Espenā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu