Uzzini «Stipro skrējiena» jaunās trases shēmu pirmais

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

No 21.aprīļa tikai «Facebook» «Stipro skrējiena» vietnē, reģistrējoties kā sekotājam, ikviens iegūs pieeju šīgada jaunās trases shēmai ar visiem šķēršļiem. Maija sākumā shēma tiks ievietota arī «stiproskrejiens.lv». Ja vēlies pirmais apskatīt trases shēmu, reģistrējies kā sekotājs un iepazīsti visus 33 šķēršļus!

Tikmēr organizatori jau novērtē pirmo trases šķēršļu izbūves rezultātus. Iespaidi ir iedvesmojoši. Daba ir radījusi lieliskus ūdens apstākļus, lai dubļi un staignas peļķes rastos gandrīz katrā rakšanas darbu vietā. Būs ļoti izaicinoši un pirmie izbūves rezultāti liecina par apmēram 7 km trases veikšanu ilgākā laika posmā nekā iepriekšējā gadā skrējienos.

«Kā pirmajam starts tiks dots «Mammadaba sieviešu grupas skrējienam», pēc tam «Betsafe vīriešu grupas skrējienam» un dienu noslēgs «StoraEnso komandu skrējiens». Visiem skrējieniem distance būs vienāda. Ceram, ka vīrieši palīdzēs dāmām pārvarēt grūtākos šķēršļus, startējot uzreiz aiz viņām. Mūsu mērķis ir iedvesmot finišēt visus dalībniekus, kaut izskatās, ka tas būs ļoti izaicinoši. Arī līdzjutējiem, draugiem, kolēģiem un ģimenēm būs ko darīt visas dienas laikā,» par skrējiena dienas norisi izstāstīja viens no skrējiena organizatoriem Gatis Dzeguze.

Turpinās arī izaicinājumi starp uzņēmumiem un pašvaldību komandām. Jau vairākas kompānijas izmantojušas iespēju mest izaicinājuma cimdu saviem draugiem un konkurentiem. 

Noskaidrojies, ka labākajai pašvaldību komandai tiks balva no Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministra. 

Aizvien aktīvāks kļūst šajā gadā izveidotais forums. No 14.aprīļa tajā tiek publicēts pa diviem jauniem trases šķēršļiem katru dienu. Sekojiet «parstipru.lv/forums».

Vēl tikai līdz aprīļa beigām ir dalības maksa individuālajā ieskaitē ir 10 LVL. Pēc tam būs nedaudz dārgāk. Atgādinām, ka studentiem, iegūstot paroli savā augstskolā, dalības maksa līdz aprīļa beigām ir 6 Ls (uzrādot derīgu studenta apliecību pirmsstarta reģistrācijā).

Šobrīd skrējienam pieteikušies ap 1000 skrējēju. Sīkāka informācija «stiproskrejiens.lv». 20.aprīlī starta listē pieteicās arī simtā komanda.

«Stipro skrējienu Cinevilla 2011» atbalsta «Latvijas Dzelceļa Ritošā Sastāva serviss», «StoraEnso», «Betsafe», «MammaDaba», «Vichy Viva Sport», «Sportland», «Paulig», «Torley», «1188», «apollo.lv», LNT un «Radio SWH».

Tiekamies 4.maijā «Stipro skrējienā Cinevillā 2011"!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu