«Nordea» Rīgas maratonam reģistrēti jau gandrīz 8 500 dalībnieku

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Līdz «Nordea» Rīgas maratonam 22. maijā atlicis vēl mēnesis, bet jau tagad pieteikušies gandrīz 8 500 dalībnieku no 36 pasaules valstīm, «Apollo» informēja «Nords Event Communications» projektu vadītāja Inese Ķīkule.

Līdzīgi kā iepriekšējos gados, reģistrēto dalībnieku vairākums pieteicies uz 5 km garo distanci. Kā katru gadu, tuvojoties pasākuma startam, nedaudz tiek paaugstinātas arī dalības maksas, tāpēc organizatori aicina pieteikties līdz aprīļa beigām, kad dalības maksas vēl ir mazākas un spēkā dažādas atlaides.

Distances:
Nordea Rīgas maratonā šogad dalībniekiem būs pieejamas 4 distances: 42 km, 21 km, 10 km un 5 km. 22.maijā Nordea Rīgas maratons notiks jau 21.reizi.

Reģistrēšanās:
Reģistrēties iespējams «Nordea» Rīgas maratona mājas lapā «www.nordearigasmaratons.lv» un «Nordea» bankas filiālēs visā Latvijā. Atgādināsim, ka «Nordea» banka visiem saviem klientiem līdz 30. aprīlim piedāvā iespēju pieteikties ar 10% atlaidi no dalības maksas. Tikai līdz 30. aprīlim spēkā arī organizatoru nodrošinātā bezmaksas reģistrācija visiem dalībniekiem, kas dzimuši pirms 1946. gada 22. maija.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu