«Pie Labvēlīgā Tipa» viesosies Igo, «Into One» un hokejs

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Šo piektdien un sestdien, 29. un 30. aprīlī, kultūras namā «Pie Labvēlīgā Tipa» viesosies un par apmeklētāju labsajūtu mūzikas izteiksmē rūpēsies IGO. Kā saka pats mūziķis: «Neviens jau neies mocīt apmeklētajus», tādēļ šajās uzstāšanās reizēs būs dzirdami tikai IGO labākie hīti un grāvēji. Ieeja klubā no 21.00.

Savukārt, šo trešdien, 27. aprīlī, Trako Trešdienu ietvaros, kas paredzētas tieši studentu auditorijai, klubā uzstāsies grupa «Into One» un DJ Edmunds. Sākums pulksten 21:00 un studentiem ieeja bez maksas.

Ceturtdien būs iespēja kluba atmosfēru ieviest arī savās mājas, jo pulksten 20:00 tiešraidi no kluba varēs dzirdēt Radio SWH raidījuma «Radio Bihne» ietvaros. «Radio Bihne» viesosies grupa «PER».

Kultūras nams «Pie Labvēlīgā Tipa» laicīgi nodrošināsies ar pietiekama daudzuma alus un uzkodu krājumiem un būs labvēlīgi noskaņots arī pret Pasaules čempionāta hokejā faniem, organizējot fanu pulcēšanos uz Latvijas izlases spēļu tiešraižu skatīšanos un fanošanu – 30. aprīlī pulksten 21:15; 2.maijā pulksten 21:15 un 4.maijā pulksten 17:15.

  • Par citiem kultūras namā gaidāmajiem pasākumiem varēs uzzināt mājas lapā «pieltipa.lv».

Par jauno mūzikas un atpūtas klubu jeb kultūras namu «Pie Labvēlīgā Tipa»:

Kultūras nams «Pie Labvēlīgā Tipa» atrodas Rīgā, Raiņa bulvārī 21, un durvis pirmo reizi tas vēra šā gada 15. aprīlī. Līksme, jautrība, pozitīvas emocijas, draugi, melodiju virpulis – tā īsumā varētu raksturot  kultūras nama, kā moderni saka - formātu.

Kultūras namā «Pie Labvēlīgā Tipa» dzirdamas gan latviešu, gan ārzemju pozitīvas, melodiskas un populāras mūzikas melodijas. Izklaidējošā programma piedāvā regulāras dzīvo grupu uzstāšanās un dažādus tematiskos pasākumus.

Telpu interjerā atspoguļojas kultūras nama nosaukums, jo uz Raiņa bulvāri no Slokas ir pārceļojis grupas «Labvēlīgais Tips» muzejs. 

Kultūras nams «Pie Labvēlīgā Tipa» atvērts trešdienās, ceturtdienās, piektdienās un sestdienās. Tostarp trešdienas būs Trakās Trešdienas studentu auditorijai. Savukārt ceturtdienās pl. 20:00 tiešraidi no kluba varēs dzirdēt Radio SWH raidījuma «Radio Bihne» ietvaros.

Klubs atvērts vietā, kur savulaik darbojās viens no populārākajiem vai pat pats populārākais klubs Rīgā «Cita Opera». Pēc tam astoņus gadus šajā vietā darbojušās dažādas citas nesaprotama rakstura iestādes. Tagad savu mājvietu tur radis kultūras nams «Pie Labvēlīgā Tipa», kas solās atdzīvināt veiksmes auru.

Ieeja klubā tiek kontrolēta ar face, dress un Da Vinči kodiem, kas mainās pēc gadalaikiem un mēness fāzēm, tomēr viena lieta paliek nemainīga – kreņķi ienest aizliegts!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu