Līdz «Stipro skrējienam Cinevillā 2011» atlikusi tikai nedēļa

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Līdz masu ekstrēmajam izturības skrējienam «Stipro skrējiens Cinevillā 2011» palikusi vien viena nedēļa. Trasē daba un organizatori rūpējas, lai dalībniekiem sasniegt finišu būtu izaicinošāk un gandarījums par finišu – lielāks. 

Šķēršļu apraksti jau pieejami «stiproskrejiens.lv» un Par Stipru Latviju Facebook profilā («facebook.com/parstipru»). Ikviens interesents var kļūt par mūsu Facebook sekotāju un iegūt visus jaunumus ātrāk par visiem. Starp sekotājiem, kas līdz 4.maijam būs reģistrējušies mūsu profilā, izlozēsim īpašo Stipro skrējiena T-kreklu un cepurīti.

Pašlaik jau pieteikušies vairāk kā 400 skrējēju «Betsafe vīriešu skrējienam», vairāk kā 120 dāmu “Mammadaba sieviešu skrējienam” un nu jau vairāk kā 100 komandu «StoraEnso komandu skrējienam”. Organizatori atgādina, ka 1000. dalībnieks iegūs iespēju skrējienu veikt ar mobilo videokameru uz ķiveres,- sagaidām, ka šī reģistrācija varētu notikt jau vistuvākajā laikā. Distancē, šķēršļu izvietojumā un to daudzumā nebūs atšķirības starp skrējieniem. Ir noteikta starta kārtība. Sievietes startēs pirmās, lai vīrieši, startējot vēlāk, varētu palīdzēt pārvarēt trases grūtības lēnāk skrienošajām dāmām.

Vēl tikai līdz aprīļa beigām dalības maksa individuālajā ieskaitē ir 10 LVL. No 1.maija tā būs 12 LVL. Atgādinām, ka studentiem, iegūstot paroli savā augstskolā, dalības maksa līdz aprīļa beigām ir 6 Ls (uzrādot derīgu studenta apliecību pirmsstarta reģistrācijā).

Dalībnieku ērtībai pēc skrējieniem būs pieejamas gan mobilās dušas, gan pirtis turpat uz vietas kinopilsētā Cinevilla.

Tāpat, laicīgi piesakoties un reģistrējoties biedrības «Par stipru Latviju» birojā uz speciālo vilciena vagonu Rīga-Tukums plkst 9.20, ar papildus ērtībām dalībniekus par samazinātu maksu aizvedīs no Rīgas Pasažieru stacijas līdz Tukuma stacijai, un tālāk bez maksas - ar autobusiem līdz pat kinopilsētai. Līdzīgi arī atpakaļceļā – 17.10 autobusi no Cinevilla aizvedīs līdz Tukuma stacijai, kur tālāk 17.48 vilciens uz Rīgu.

4.maijā visiem Stipro skrējiena līdzjutējiem būs plaša programma. Ģimenēm ar mazākiem bērniem būs iespēja izmēģināt «Mazā stiprinieka» atrakcijas. Ar nomājamajiem gokartiem varēs veikt izbraucienus pa Cinevillu. Īpašu noskaņu radīs Latvijas Mūzikas kanāla ballīte, NBS militārās tehnikas demonstrējumi, papildus ēdināšanas pakalpojumi, amatnieku tirdziņš, speciāli konkursi līdzjutējiem. Hokeja fani pēc skrējiena varēs sekot līdzi Latvijas hokeja izlases spēlei. Kā ierasts, varēs apskatīt Cinevillas dekorācijas un objektus, filmēties specefektu paviljonā. Protams, galvenais – atbalstīt savējos! 

Atgādinām, ka 4.maijā visiem skrējiena dalībniekiem ieeja kinopilsētā bez maksas. Tomēr visiem līdzjutējiem būs jāmaksā ierastā ieejas maksa Cinevillā 2 LVL apmērā. Speciāli iekārtotās autostāvietas – visiem bez maksas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu