«Musiqq» atgriežas no Beļģijas un gatavojas lielajam koncertam

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Gerda Serdante (MicRec)

Šo piektdien, 29.aprīlī «Sapņu fabrikā» notiks grupas «Musiqq» pirmais lielais koncerts «Dzīve izdodas», kur mūziķus būs iespējams satikt īsi pirms došanās uz Vācijas pilsētu Diseldorfu, kur norisināsies Starptautiskais Eirovīzijas dziesmu konkurss un, kurā Latviju pārstāvēs tieši «Musiqq».

Pirms lielās Eirovīzijas puiši ir labi pastrādājuši, izdevuši savas eiro dziesmas «Angel in Disguise» singlu, kurš šobrīd digitālā formātā ir pieejams visā Eiropā, sadarbībā ar kompānijas «Mikrofona ieraksti» partneriem Vācijā, kompāniju «Cap-Records» uzsākta dziesmas veicināšana kampaņa Vācijas radiostacijās un TV. «Musiqq» pirms divām nedēļām viesojās Amsterdamā, kur sniedza daudzas intervijas, uzstājās klubā «Air». Bet šo pirmdien Marats un Emīls atgriezās no savas dziesmas veicināšanas vizītes Beļģijā. 

Uz Beļģiju mūziķi kopā ar kompānijas «Mikrofona ieraksti» pārstāvi devās jau pagājušās nedēļas piektdienā un pavadīja tur visas Lieldienu brīvdienas uzstājoties, filmējoties un sniedzot intervijas gan radio, gan TV, gan arī interneta mediju un lielāko Beļģu laikrakstu žurnālistiem.

Paši «Musiqq» dalībnieki ir ļoti gandarīti ar paveikto. Cita starpā mūziķiem bija iespēja aprunāties ar Beļģijas Eirovīzijas dziesmu konkursa galveno komentētāju, kura viedoklis bieži vien ir izšķirošais Beļģijas TV skatītāju balsojumā.

Svētdienas vakarā «Musiqq» uzstājās ļoti populārā «TV Limburg» pārraidē «Eurosonggekte», kas tika translēta tiešraidē. 

«Mikrofona ieraksti» pārstāve Gerda Serdante stāsta: «Atsauksmes no vietējiem medijiem bija ļoti, ļoti pozitīvas. Jo vairāk viņiem bija iespēja dzirdēt dziesmu «Angel in Disguise», jo vairāk tā viņiem patika. Maz bija tādu, kas neprognozētu viņiem vietu finālā. TV producenti uzteica arī abu mūziķu attieksmi un labās komunikācijas spējas. Mums praktiski nebija neviena brīva mirkļa, jo  intervija sekoja intervijai un pasākums sekoja pasākumam.»

Video ar Latvijas, Slovākijas un Rumānijas pārstāvjiem no «Eurovision TV»:

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu