Uz «Nordea» Rīgas maratona treniņu Mežaparkā aicina «Lattelecom»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Svētdien, 1.maijā, Mežaparkā norisināsies īpašs sagatavošanās treniņš Nordea Rīgas maratonam. Treniņš atšķirsies no citiem, jo tajā būs domāts gan par dalībniekiem, gan par līdzjutējiem. Sadarbībā ar tehnoloģiju partnera Lattelecom atbalstu, līdzjutējiem būs iespēja sagatavot pārsteigumu saviem skrējējiem 22.maijā. Savukārt, dalībnieku priekam Nordea Rīgas maratona veselīgā uztura partneris Rimi pēc treniņa būs sagādājis skrējējiem atbilstošas brokastis, kuras pagatavos un pasniegs pavārs Mārtiņš Sirmais.

Savukārt Nordea Rīgas maratona tehnoloģiju partneris Lattelecom svētdienas treniņā sniegs iespēju visiem treniņa dalībnieku līdzjutējiem sagatavot pārsteigumu saviem dalībniekiem 22.maijam. Sagaidāms, ka 22.maijā Nordea Rīgas maratonā jau otro gadu piedalīsies vairāk nekā 10 000 dalībnieku, tādēļ šogad Lattelecom īpaši domājis par to, lai arī līdzjutēju skaits augtu proporcionāli dalībnieku skaita pieaugumam. Kā to tieši būs iespējams izdarīt, visi dalībnieki un viņu līdzjutēji varēs noskaidrot uz vietas 1.maijā.

Jau esam informējuši, ka šogad Rimi sadarbībā ar sporta ārstiem no «Sporta laboratorijas» radījis īpašu veselīgās gatavošanās programmu, apkopojot speciālistu padomus fiziskas slodzes aktivitātēm, ieteikumus pilnvērtīgam uzturam un Mārtiņa Sirmā receptes skrējēju maltītēm. 1.maija treniņā ikviens dalībnieks varēs atgūt enerģiju ar Sirmā pagatavotām vieglajām brokastīm, kā arī iepazīties ar receptēm un ieteikumiem. Ar receptēm varat iepazīties arī Rimi mājas lapā http://www.rimi.lv/gatavojies-maratonam/pavari-skrejejiem-serve/.

Jau ierastie pavasara sagatavošanās treniņi notiek katru svētdienu. Uz kopīgajiem treniņiem tiek aicināti visi Maratona partneri, reģistrētie un arī potenciālie Nordea Rīgas maratona dalībnieki. Sagatavošanās treniņos dalība ir bez maksas, un iepriekšēja reģistrēšanās treniņu skrējieniem nav nepieciešama. Treniņu sportisko daļu, iesildīšanos pirms un pēc skrējieniem, kā arī profesionālos padomus nodrošinās sporta ārsti un treneri no «Sporta laboratorijas». Svētdienas treniņa formāts būs līdzīgs jau ierastajam – ikviens dalībnieks kopā ar treneru ieteikumiem saņems arī Mežaparka karti ar ieteicamām skriešanas trasēm dažādā garumā – sākot ar 3 km, 4 km vai garākām. Tādejādi katrs dalībnieks savu maršrutu var izvēlēties atbilstoši savam garastāvoklim vai treniņu grafikam, noslēgumā izbaudot partneru sagādātos pārsteigumus.

Pēc treniņa visi skrējēji, kas vēl plāno iegādāties jaunus skriešanas apavus, varēs konsultēties arī ar adidas skriešanas apavu ekspertiem un uz speciāli šim nolūkam radīta skannera, noteiktu sev piemērotākos skriešanas apavu modeļus.

Atgādinām, ka nākamnedēļ 7.maijā plkst. 11:30 Nordea Rīgas maratona organizētāji ar treniņu viesosies arī Siguldā. Šis jau būs otrais šāda veida sadarbības pasākums, jo pirmā pavasara iesildīšanās Siguldā notika pirms gada, un tajā pulcējās vairāk nekā 200 Siguldas aktīvākie dažāda vecuma skrējēji. Sagaidāms, ka šogad siguldiešu aktivitāte varētu būt vēl lielāka.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu