«Otra Puse» un Aija Andrejeva – ieskandina pavasari

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Latvijas romantiskākā grupa – «Otra Puse», romantiskākajā gadalaikā – pavasarī – tik pat kā uz karstām mīlestības oglēm, jeb pāris nedēļu laikā ir radījusi – jaunu un pavasarīgi juteklisku dziesmu – [s:38000] – slavinājumu šim gadalaikam un mīlestībai!

«Tāpat kā dziesmas melodija, arī viss pārējais tapa ātri, pašsaprotami un likumsakarīgi. Ivars (grupas taustiņinstrumentālists – I. Makstnieks) pieteicās ar jaunu meldiņu. Daudzu Otras Puses dziesmu vārdu autors Ivars Kurpnieks, kā ierasts - savārsmoja labu un pavasarīgu tekstu, bet mēs ar Aiju... Jā, mēs ar Aiju ātri un forši iedziedājām.»

Uz jautājumu, kāpēc tieši ar Aiju Andrejevu, «Otras Puses» solists teic, ka ar viņu patīkama un veiksmīga sadarbība izveidojās jau iepriekš, iedziedot Ziemas šūpuļdziesmu. Aija šajā sakarā piebilst, ka ar «Otru Pusi» viņu saista ļoti draudzīgas attiecības un tā ir viņas favorītgrupa: «Biju priecīga, ka atkal ir iespēja piedalīties kādā no šīs grupas dziesmām. Turklāt, klausoties jauno dziesmu, uzreiz iepatikās gan vārdi, gan mūzika, gan noskaņa, jo tajā visā ir daudz mīlestības.« 

«Attiecību sasalums tiek lauzts, un kā pavasara pali, rada cilvēkos jaunas cerības atrast ilgi meklēto un pazaudēto. Ilūzijas par mūžīgo Mīlestību sabrūk kā ledus pārsegs un tiek aizskalots. Vecais, netīrais, rutīnas nosmērētais aizpeld. Neatrisinātais un neizrunātais kā duļķains ūdens aizsedz Patieso un Tīro. Un tomēr, atkal un atkal cilvēki zīmē savu cerību gleznas un dodas viens otram pretī pateikt, piedot, dāvināt to, ko paši varbūt meklēs un neatradīs visu savu Dzīvi,» tā par dziesmas vārdiem un vadmotīvu saka dzejnieks Ivars Kurpnieks, novēlot klausītājiem romantisku šo brīnišķīgo gadalaiku.

Tāpat Normunds Pauniņš atzīst, ka šobrīd ir uzņemts labs radošais temps, strādājot pie nākamā grupas «Otra Puse» studijas albuma, ierakstītas jau dažas jaunas dziesmas un pāris ir tapšanas stadijā. Klausītājiem zināmas jau 2 dziesmas no topošā albuma: «Kā nav tā nav» un «Asaras par dimantiem».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu