4. maijā uz kinopilsētu «Cinevilla» aicina «Stipro skrējiena» skatītājus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Aicinām izmantot Valsts svētku dienu - Latvijas Neatkarības atjaunošanas dienu 4.maiju, lai apmeklētu kinopilsētu Cinevilla. Šajā dienā kopā ar biedrību «Par stipru Latviju!» esam sarūpējuši plašu programmu, kas dos iespēju atpūtai un izklaidei vairāku stundu garumā par ikdienas biļešu cenu.
 
Informējam, ka Cineviilas teritorijā un tuvākajā apkārtnē notiks tradicionālais masu ekstrēmais izturības skrējiens «Stipro skrējiens Cinevillā 2011». Vairāk kā 1000 dalībnieku pierādīs savu izturību, mērķtiecību un izpalīdzību cīņā ar vairāk kā 30 dažādiem šķēršļiem apmēram 7km distancē. Būs vairāki skrējieni, no kuriem pirmais starts tiks dots plkst. 13. Apbalvošana ap 16.30. Ja skrējienos startē jūsu draugi, radi vai darba kolēģi,- brauciet un atbalstiet viņus!

Kinopilsētā darbosies gan specefektu filmēšana, gan filmu apģērbu noma, darbosies vairākas kafejnīcas un amatnieku tirdziņš. Visas dienas garumā būs bezmaksas bērnu nodarbības «Mazais stiprinieks», kur visa ģimene vai tikai bērni varēs darboties instruktoru vadībā. Būs pedāļmināmo gokartu noma. Lielajiem kinopilsētas apmeklētājiem būs dažādi konkursi ar balvām, Latvijas Mūzikas kanāla ballīte ar Robertu Gobziņu – katrs varēs atrast sev ko interesantu.

Šajā dienā biļešu cenas ir tādas kā ikdienā – pieaugušajiem 2 LVL, , bērniem no 7 līdz 12 gadiem – 1 LVL, bērniem līdz 7 gadiem – ieeja bez maksas. Stipro skrējiena dalībniekiem – arī, protams, bez maksas.

Tiekamies 4.maijā kinopilsētā Cinevilla Tukuma novada Slampes pagastā!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu