Veiktas izmaiņas «Lido» valdē

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

Veiktas izmaiņas ēdināšanas uzņēmuma SIA «Lido» vadībā, liecina Uzņēmumu reģistru apkalpojošās firmas SIA «Lursoft» informācija.

Uzņēmuma īpašnieks un līdzšinējais vienīgais valdes loceklis Gunārs Ķirsons kļuvis par valdes priekšsēdētāju. «Lido» valde paplašināta, turpmāk tajā darbosies arī Jānis Zelmenis un Olafs Švanks.

Kā liecina uzņēmuma paziņojums medijiem, Ķirsons papildinājis valdi ar pieredzējušiem juridiskajiem un finanšu ekspertiem, rūpējoties par sabiedriskās ēdināšanas uzņēmuma «Lido» maksātspējas atjaunošanu pilnā apmērā.

Lai optimizētu un pilnveidotu uzņēmuma darbības procesus, uzņēmumam tiek piesaistīta arī konsultante Valērija Gapoņenko no SIA «Behrens», norādīts uzņēmuma paziņojumā medijiem.

Zelmenis ir līdzīpašnieks vienam no Latvijas zvērinātu advokātu birojiem «BDO Zelmenis & Liberte», kas ir specializējies nodokļu, finanšu konsultācijās un uzņēmuma darbības reorganizācijā. Švanks pārstāv «DB Partners» - finanšu konsultāciju kompāniju ar pieredzi uzņēmumu finanšu restrukturizācijas un uzņēmumu pirkšanas un pārdošanas pakalpojumu sniegšanā. Gapoņenko ir SIA «Behrens» līdzīpašniece, kas ir konsultējusi vadošos Latvijas un Baltijas uzņēmumus stratēģiskās plānošanas un vadības jomā.

Izmaiņas SIA «Lido» valdē ir saskaņotas ar lielākajiem kreditoriem un ar banku.

Pēc Ķirsona domām, šīs pārmaiņas palīdzēs attīstīties un strādāt pie jauniem projektiem. «Esmu pārliecināts, ka «Lido» un arī visas Latvijas izaugsmi piedzīvosim pavisam drīz,» sacījis Ķirsons.

Kā ziņots, 2010.gada septembrī Rīgas pilsētas Vidzemes priekšpilsētas tiesa apmierinājusi pazīstamā uzņēmēja Ķirsona ēdināšanas firmas SIA «Lido» lūgumu un noteikusi uzņēmumam ārpustiesas tiesisko aizsardzību.

Kā liecina Latvijas tiesu interneta portālā pieejamā informācija, lēmums par ārpustiesas tiesiskās aizsardzības procesa īstenošanu pieņemts 24.septembrī.

Pēc «Firmas.lv» datiem, «Lido» pilnībā pieder Ķirsonam.

Uzņēmums 2009.gadā strādāja ar 18,2 miljonu latu apgrozījumu un 603 342 latu zaudējumiem. Gadu iepriekš «Lido» apgrozīja 25,4 miljonus latu, bet zaudējumi sasniedza 1,73 miljonus latu. 2007.gadā tā apgrozījums bijis 24,2 miljoni latu, bet zaudējumi - 0,9 miljoni latu.

«Lido» lielākais kreditors ir «DnB Nord banka», liecina «Lido» 2009.gada pārskats.
Ineta Želve Nozare.lv

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu