Masaļskis paliks «Jugra» komandā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Latvijas izlases pirmais vārtsargs Edgars Masaļskis, kuram svētdien pasaules čempionāta cīņā pret Austriju tikai 59 sekundes pietrūka līdz «sausai» uzvarai, arī turpmāk spēlēs KHL klubā Hantimansijskas «Jugra».

Pēc pēdējās pasaules čempionāta spēles Masaļskis Latvijas žurnālistiem sacīja, ka līgums ar «Jugru» jau ir noslēgts un vismaz šajā ziņā viņa karjerā izmaiņu nebūs.

Latvijas izlases sniegumu čempionātā vārtsargs vērtēja kā labu, ja ne vien nebūtu bijusi spēle pret Slovēniju. «Ja neņem vērā spēli pret slovēņiem, es domāju, ka mēs nospēlējām ļoti labu čempionātu. Tas bija vairāk nelaimes gadījums, lai gan cilvēki par mums pēc tam viskautko domāja un stāstīja,» sacīja Masaļskis.

Pret Austriju galvenais bija saglabāt mieru un koncentrāciju. «Vajadzēja spēlēt tā, kā mēs bijām ieplānojuši - akurāti no aizsardzības, bez tādām lielām kļūdām. Mēs zinājām, ka momenti spēles laikā mums tāpat radīsies, mums ir cilvēki, kuri māk iemest vārtus. Galvenais bija pieturēties spēles plānam,» viņš piebilda.

Tas, ka beigās nav izdevies savus vārtus nosargāt neieņemtus, Masaļski neuztrauca. «Sočam[Kristapam Sotniekam] tur nebija noraidījums, lai gan viņš man atvainojās. Mēs šodien uzvarējām un personiskās lietas te galīgi nav svarīgas. Tāpat kā vakar pret baltkrieviem, arī šodien ar partneriem spēles laikā daudz runāju, gribējās vairāk palīdzēt citiem un palīdzēt komandai, kā arī pašam iejusties agresīvākā spēlē,» piebilda vārtsargs.

Jau ziņots, ka Latvijas izlase svētdien Košicē ar 4:1 uzvarēja Austriju, bet čempionātā izcīnot divas uzvaras sešās spēlēs ieņēma 13. vietu, saglabājot vietu elites grupā arī uz nākamo gadu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu