Pols Makartnijs precēsies trešo reizi

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

Britu rokmūzikas veterāns Pols Makartnijs nolēmis precēties trešo reizi - bijušais bītls ir bildinājis savu ilggadējo draudzeni, Ņujorkas uzņēmēju Nensiju Ševelu.

Makartnija pārstāvis apstiprinājis, ka dziedātājs ir saderinājies, taču atteicās sniegt sīkākus komentārus. «Tā ir tiesa,» atzina Stjuarts Bells, apstiprinot žurnāla «People» informāciju.

51 gadus vecā Ševela un 68 gadus vecais Makartnijs ir kopā jau aptuveni četrus gadus. Pirms tam viņš bija precējies ar Heteru Milzu. Viņu laulība izjuka 2006.gadā, kam sekoja divus gadus ilga tiesāšanās par meitas aizbildniecību un Milzai pienākušos daļu no Makartnija īpašumiem.

Pēc žurnāla «People» informācijas, Makartnijs uzdāvinājis Ševelai gredzenu, lai gan pagājušajā pirmdienā abiem piedaloties Ņujorkas Metropolitēna mākslas muzeja svinīgajā pasākumā, dziedātāja izredzētā parādījās bez tā.

«Viņiem ļoti labi saskan. Viņi abi ir savaldīgi, mierīgi un optimistiski,» žurnāls «People» citēja kādas pārim pietuvinātas personas vārdus.

Makartnija pirmā sieva bija amerikāņu fotogrāfe Linda Īstmene, ar kuru viņš nodzīvoja laimīgā laulībā 29 gadus, taču 1998.gadā viņa nomira no krūts vēža. Tolaik mūziķis stāstīja, ka abi visu ilgo gadu laikā pavadījuši šķirti tikai 11 naktis.

2002.gadā Makartijs apprecējās ar bijušo modeli Heteru Milzu, taču viņu attiecības beidzās ātri un nepatīkami.

Ar Ševelu Makartnijs iepazinās gadu pēc šķiršanās ar Milzu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu