Hjū Grants varētu aizstāt Čārliju Šīnu seriālā «Divarpus vīri»

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/AP

ASV seriāla «Two And A Half Men» («Divarpus vīri») veidotāji centušies sākt sarunas ar britu aktieri Hjū Grantu par iespēju aizvietot Čārliju Šīnu seriāla 9.sezonā, pavēstīja industrijai pietuvināta persona.

Taču pārrunas ar kinolentes «Bridget Jones's Diary» («Bridžitas Džonsas dienasgrāmata») zvaigzni tika pārtrauktas, un šķiet, ka Grants uz šo lomu vairs nepretendē, ziņu aģentūrai «Reuters» pavēstīja anonīms ziņu avots.

Savukārt interneta vietne «Deadline Hollywood» ziņo, ka Grants no galīgajām sarunām atteicies jau otrdien, par iemeslu minot radošās atšķirības.

Šīns, kuru šī loma padarīja par vislabāk atalgoto aktieri ASV televīzijā, martā tika atlaists, par iemeslu minot aktiera «bīstami pašdestruktīvu uzvedību». Tādejādi palika neskaidrs, kas notiks ar seriāla nākamo sezonu, kuras demonstrēšanai vajadzētu sākties rudenī. Televīzijas tīklam CBS jau 18.maijā reklāmu ievietotājiem jāpaziņo jaunās programmas sakārtojums.

CBS un «Time Warner Television» ir atteikušies sniegt jebkādus komentārus par iespējamo Granta līdzdalību seriāla uzņemšanā.

Arī amerikāņu aktieris Robs Lavs, seriāla «Entourage» («Svīta») zvaigzne Džeremijs Paivens un Džons Stamoss tiek minēti kā iespējamie Šīna aizvietotāji.

«Deadline Hollywood» ziņoja, ka Grantam par vienu seriāla epizodi piedāvāts vairāk nekā viens miljons ASV dolāru (488 000 latu), taču «Reuters» ziņu avots apgalvo, ka apspriestā summa nav ne tuvu nosauktajai.

«Divarpus vīri» ir viens no skatītākajiem televīzijas seriāliem ASV.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu