Latkovskim ir sajūta, ka Vilnītis agonē. Viņa rīcībā ir kāda informācija

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Agnese Gulbe/LETA

[s:38162] Saeimas Aizsardzības, iekšlietu un korupcijas novēršanas komisijas priekšsēdētāju Ainaru Latkovski (V) nepārsteidz. «Sajūta ir tāda, ka pašreizējais KNAB priekšnieks Vilnīts agonē,» intervijā «Panorāmai» atzina Latkovskis.

Viņš norādīja, ka viņa rīcībā ir nepārbaudīta informācija, bet, iespējams, patiesa. Proti, par pārkāpumu, kas kalpojis kā iemesls Vilka atlaišanai, Vilnītis jau bija vērsies prokuratūrā, bet prokuratūra noraidīja Vilnīša iesniegumu.

Latkovskis notiekošo nosauca par izmisuma soli. «Visticamāk, tie saistīti ar to, ka izveidota komisija, kas gatavo ziņojumu par tām nelikumībām, ko pats Vilnītis ir veicis savā dienestā,» norādīja Latkovskis.

Viņš norādīja, ka KNAB vadības maiņai nepieciešami pierādījumi, tieši tāpēc ir izveidota komisija, kas drīz beigs darbu un iesniegs savu ziņojumu valdībai. Vēlāk valdība vērsīsies pie Saeimas, kurai ir tiesības atbrīvot Vilnīti.
 
 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu