Foto: Publicitātes foto

Rokfestivāls «Saldus Saule» šogad ir pieteicis sevi skaļi ar tādiem ārzemju viesiem kā šokroka grupu «LORDI» no Somijas unnu-metal pārstāvjiem «H-BLOCKX» no Vācijas, taču pašmāju mūzikas grupas, kuras uzstāsies festivālā, ir pelnījušas ne mazāk uzmanības. 
Šogad festivālā dalību ir apstiprinājis Imants Kalniņš ar «Turaidas Rozi», leģendārā grupa «Elpa»,«Skyforger», «Leģions», «Linga», Ivo Fomins ar grupu, Andris Kivičs un «Z-Scars», «Exit», «H.M.P?», «SIA Radical». Šīs un vēl daudzas citas grupas, kuras festivāla organizatori sola atklāt pakāpeniski, uzstāsies 8.jūlijā un 9.jūlijā uz «Cēsu Alus» lielās skatuves. 
Ja festivāla pirmā diena solās būt muzikāli daudzveidīga ar ārzemju viesu piedalīšanos, tad «Saldus Saules» otrās dienas programma ir sastādīta, ieturot Latvijas vecākā mūzikas festivāla tradīcijas, kas ilgst jau trešo gadu desmitu. Šajā dienā uzstāsies tikai latviešu rokmūzikas milži. Pusnaktī, skanot festivāla un Saldus pilsētas himnai «Saldus Saule» ar Ērika Ķiģeļa mūziku un Māra Čaklā vārdiem, virs Kalnsētas kokiem atmirdzēs krāšņs salūts. Savukārt otrās festivāla dienas galvenais muzikālais priekšnesums tiks paziņots tuvākajā laikā. 
Biļetes nopērkamas «Biļešu Paradīzes» tirdzniecības vietās visā Latvijā, kā arī internetā «bilesuparadize.lv». Biļešu cena vienai dienai ir 12,- lati, savukārt divu dienu biļete maksā 20,- latus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp