Sarkozī tēvs: Karla Bruni ir mātes cerībās

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

Francijas prezidenta Nikolā Sarkozī sieva Karla Bruni gaidot bērnu, vācu laikrakstam «Bild» otrdien paziņoja prezidenta tēvs.

«Es priecājos, ka man būs mazbērns,» 82 gadus vecais Pals Sarkozī teicis Vācijas vispopulārākajam laikrakstam. Ne prezidents, ne viņa dzīvesbiedre «nevēlas zināt bērna dzimumu, bet es esmu pārliecināts, ka tā būs meitene un tikpat skaista kā Karla,» viņš piebilda.

Francijas 43 gadus vecās pirmās lēdijas mīklainā televīzijas intervija pirmdien uzkurināja minējumus, ka viņa ir stāvoklī.

Žurnālisti gaidīja, ka Bruni paziņos par savu grūtniecību, kad viņa vienojās par interviju tiešraidē privātā televīzijas kanāla TF-1 pusdienas ziņu programmā, taču viņa izvairījās to atklāti apstiprināt.

Tā vietā, lai uzdotu šo visus interesējošo jautājumu, raidījuma vadītājs Žans Pjērs Perno vairākas minūtes iztaujāja Bruni par viņas labdarības darbu bērnu analfabētisma likvidēšanā un tad dažas sekundes skāra arī grūtniecības jautājumu. «Es zinu, ka jums nepatīk, kad cilvēki runā par jūsu privāto dzīvi, bet es tikai vēlējos jūs apsveikt,» sacīja Perno.

Par dziedātāju kļuvusī supermodele kautrīgi pasmaidīja un atbildēja: «Es apsveicu arī jūs,» gan nesakot, ar ko. Līdz ar to intervija beidzās.

Kā LETA jau ziņoja, iepriekš izskanējušas baumas, ka Francijas pirmais pāris gaida dvīnīšu piedzimšanu, kam jānotiek oktobrī.

Bijušajai supermodelei Bruni-Sarkozī, kas tagad kļuvusi par dziedātāju, jau ir 2001.gadā dzimis dēls, bet Sarkozī, kuru viņa apprecēja 2008.gada februārī, ir trīs dēli no divām iepriekšējām laulībām, kuri dzimuši attiecīgi 1985., 1986. un 1997.gadā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu