SVF vadītāja seksa skandālā parādījies svarīgs liecinieks

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: SCANPIX/AP

Skandalozajā seksa skandālā, kurā iesaistīts Starptautiskā valūtas fonda (SVF) vadītājs Dominiks Štrauss-Kāns, var parādīties ļoti svarīgs liecinieks, noskaidrojis Francijas laikraksts «Le Figaro».

Izrādās, brīdī, kad istabene iegāja numuriņā, tur atradās cits viesnīcas kalpotājs, kas tobrīd mainījis gultasveļu.

Istabenei ierodoties Štrausa-Kāna istabā, durvis jau bijušas atvērtas. Viņa pajautājusi, vai drīkst sākt uzkopšanu, un vīrietis atbildējis apstiprinoši un izgājis no numuriņa. Kalpotājs neesot sievieti pabrīdinājis, ka istabā atrodas arī Štrauss-Kāns, kurš tobrīd mazgājās dušā. Savukārt istabene pat neaizvēra aiz sevis durvis.

Sievietes advokāts uzstāj, ka neaizvērtās durvis pierāda viņa klientes teikto - viņa uz viesnīcas numuriņu nav devusies ar mērķi nodarboties ar seksu.

Fakts, ka durvis sieviete pati nav atvērusi, traucēs izmeklētājiem, kas bija cerējuši nolasīt informāciju par viņas uzturēšanos numuriņā no dienesta caurlaides kartes datiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu