Prostitūtas pasaulei atklāj Štrausa-Kāna noslēpumus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/AP

Pēc seksa skandāla Ņujorkā, kurā iekūlies Starptautiskā Valūtu fonda (SVF) izpilddirektors Dominiks Štrauss-Kāns, daudzi viņa paziņas medijiem sāk atklāt arī citus viņa noslēpumus.

Kāda Ņujorkas bordeļa īpašniece Kristīna Deivisa pastāstīja, ka 2006.gadā Štrauss-Kāns pasūtījis divas prostitūtas un samaksājis vairākus tūkstošus dolāru. Toreiz gan viņš vēl nebija SVF vadītājs, vēstī britu medijs «The Daily Mail».

Toreiz Štrauss-Kāns vērsies pie Deivisas un lūdzis atsūtīt divas amerikāņu meitenes. Par divām ar meitenēm pavadītajām stundām viņš samaksājis 2,4 tūkstošus dolāru skaidrā naudā.

Atgriežoties no klienta, meitenes stāstījušas, ka viņš bijis agresīvs, tāpēc ar viņu nekad vairs nevēlas tikties.

Otrreiz Štrauss-Kāns pie Deivisas vērsies 2006.gadā, kad ASV notika bijušā prezidenta Bila Klintona organizētā konference. Toreiz uz tikšanos ar SVF vadītāju devusies brazīliete.

Arī kāda cita prostitūta atklājusi, ka viņai bijušas intīmas attiecības ar Štrausu-Kānu. Arī viņa apstiprināja, ka vīrietis ir agresīvs un rupjš, tomēr ievēro normas.
 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu