Verpakovskis nākamsezon nepaliks «Ergotelis» komandā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas izlases uzbrucējs Māris Verpakovskis, visticamāk, atstās Grieķijas komandu «Ergotelis» un nākamajā sezonā spēlēs citā komandā, futbolists pavēstīja savā tvitera kontā.

«Krāmēju čemodānus, nākamajā gadā, visdrīzāk, spēlēšu citā klubā,» trešdienas vakarā rakstīja uzbrucējs. «[Jauns] līgums tika piedāvāts, bet sakarā ar krīzi - ar diezgan pieticīgiem nosacījumiem.»

Verpakovskis «Ergotelis» komandā aizvadīja iepriekšējās divas sezonas. Viņš tai bija izīrēts no Ukrainas kluba Kijevas «Dinamo». Divu sezonu laikā «Ergotelis» komandas sastāvā viņš izcēlās ar septiņiem precīziem sitieniem.

«Ar Kijevu man ir līgums līdz gada beigām, tomēr ceru, ka tagad viņi mani atlaidīs par brīvu,» stāstīja futbolists. «Par nākotnes plāniem ceru tikt skaidrībā tuvākajās nedēļās. Pagaidām neviena konkrēta piedāvājuma nav.»

Kopš 2003. gada beigās 31 gadus vecais Verpakovskis parakstīja līgumu ar Kijevas «Dinamo», viņš bijis izīrēts arī Horvātijas klubam Splitas «Hajduk», kā arī Spānijas klubiem Vigo «Celta» un «Getafe».

Karjeras laikā Verpakovskis ir spēlējis arī Latvijas klubos «Liepājas metalurgs» un Rīgas «Skonto», bet Latvijas izlases rindās uzbrucējs līdz šim ir aizvadījis 86 spēles, kurās guvis 28 vārtus un ir visu laiku rezultatīvākais valstsvienības spēlētājs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu