Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Video: māte slimnīcā cenšas nosmacēt savu bērnu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrāna attēls

Šantanika Skota (17), jaunā māmiņa, Teksas slimnīcā Amerikā centusies nosmacēt savu jaundzimušo bērnu. To pierāda novērošanas kamerā redzamie kadri.

Jaunā māte vairākkārt vērsusies slimnīcā, apgalvojot, ka viņas četrus mēnešus vecais dēls pēkšņi pārtraucis elpot. Izmeklējot zēnu, ārsti sākotnēji domājuši, ka zēnam ir problēmas ar kuņģa un zarnu trakta darbību, tādēļ veikuši pat operāciju.

Pēc neilga laika, kad bērns bijis izrakstīts no slimnīcas, māte atkal lūgusi mediķu palīdzību, jo zēns pārstājis elpot. Mediķiem radušās aizdomas, ka notiek kas slikts un ievietojuši palātā novērošanas kameru. Tā rāda, ka zēna māte pārvelk segu pār bērna seju un ar roku to smacē.Tas turpinājies minūti un 14 sekundes. Atskanot trauksmes signālam, ārsti ieradušies palātā, viņiem izdevies bērnu glābt.

Tiesā jaunā meitene teikusi, ka viņas bērna tēvs par bērnu neliekas zinis, un viņa viena pārdzīvo lielu stresu, rūpējoties par mazuli. Jaunā māte gribējusi atgriezties savā iepriekšējā dzīvē un izklaidēs, dēls ir bijis traucēklis.
Mātei draud mūža ieslodzījums.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu