Džilindžers piekto reizi iestūrējis laulības ostā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA/Edijs Pālens

16. maijā laulības gredzenus mijuši režisors Dž.Dž.Džilindžers (45) un aktrise Elīna Dzelme (24), vēsta žurnāls «Privātā Dzīve». Pāris salaulājies Kristus Pestītāja Svētbildes pareizticīgo baznīcā Rīgā. Elīnai šīs ir pirmās laulības, kamēr Džilim jau ir četru laulību pieredze. Kā vēsta «PDz» šīs esot režisora pirmās laulības baznīcā.

Pāris salaulājies pēc aptuveni pusotru gadu ilgām attiecībām.

Elīna žurnālam atklājusi, ka kāzas esot laikus plānotas, tomēr kleita neesot īpaši šūta, bet gan iegādāta veikalā un piebildusi: «Laulības pirmdienā izvēlējāmies tāpēc, ka teātrī mums ir brīvdiena, bet 16. maijs - vienkārši skaists datums. Uz kāzām lūgti vien brāļi, māsas un vecāki.» Pēc ceremonijas esot bijis kāzu mielasts ģimenes lokā.

Elīna Dzelme plašākai sabiedrībai kļuva zināma tieši dēļ romāna ar skandalozo režisoru. Abu attiecības sākušās 2009. gada rudenī, kas Džilindžers vēl bija Binnijas Ārbergas vīrs. Gadumijā režisors aizgājis no Binnijas un sācis kopdzīvi ar Dzelmi. Džilindžera un Elīnas jūtu uzplaukums bija jūtams arī teātra gaitās - Elīna tika pie galvenajām lomām daudzās Džilindžera režisētajās izrādēs.

No pirmajām attiecībām Džilindžeram ir meita Laine, kas pirms pieciem gadiem dāvājusi režisoram mazmeitu Beāti. Otro reizi laulības ostā režisors iestūrējis ar tulkotāju Gunitu Mežuli. Trešā sieva bija rakstniece un «Lilit» redaktore Dace Rukšāne, bet ceturtā - skaistumkopšanas salona īpašniece Binnija Ārberga.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu