Medijs: zināms, kā Štrauss-Kāns izkļūs brīvībā. Viss beigsies mierīgi un klusi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/AP

Bijušais Starptautiskā Valūtu fonda (SVF) vadītājs Dominiks Štrauss-Kāns pateicoties viņa bagātībai, iespējams, izkļūs brīvībā. Štrausa-Kāna tuvinieki mēģinājuši piekukuļot cietušo - viesnīcas «Sofitel» istabeni, raksta laikraksts «The New York Post», atsaucoties uz tās avotiem.

«Viņi sazinājās ar Gvinejā dzīvojošo istabenes ģimeni. Drīz visam vajadzētu beigties mierīgi. Viņš nokļūs brīvībā un atgriezīsies Francijā. Un nesēdēs cietumā. Bet tā sieviete saņems daudz naudas,» medijiem paziņoja Štrausa-Kāna ģimenes tuva paziņa.

Laikrakstam zināms, ka runa ir par «septiņu ciparu summu».

Pagaidām gan šī ziņa nav guvusi apstiprinājumu, vēstī «Itar-Tass». Tāpat tiek ziņots, ka uz Gvineju aizbraukušie franču žurnālisti aprunājušies ar cietušās sievietes ģimeni, taču radinieki neko par izvarošanas faktu nebija dzirdējuši. Viņi norādīja, ka pēc sievietes aizbraukšanas uz ASV, ģimenes locekļi nav kontaktējušies ar sievieti.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu