Ušakova ārstēšanas process ir dārgs un sarežģīts. Atver ziedojumu kontu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

Rīgas domes priekšsēdētāja Nila Ušakova (SC) ārstēšanas process ir sarežģīts un dārgs, tādēļ ceturtdien atvērts ziedojumu konts, uz kuru var pārskaitīt naudas līdzekļus politiķa ārstēšanas izdevumu segšanai, portālu «Apollo» informēja Ušakova pārstāve Anna kononova.

Kā norāda Kononova, Ušakova ģimene izsaka lielu pateicību visiem, kas sniedz atbalstu šajā grūtajā brīdī. Daudzi cilvēki jau līdz šim izteikuši ne tikai atbalsta vārdus, bet arī piedāvājumus sniegt materiālu palīdzību izdevumu segšanai.

Ušakova veselības stāvoklis joprojām ir nopietns un Berlīnes klīnikā ārsti nodrošina viņam intensīvu ārstēšanu.

Rīgas mēra vietnieks un pašreizējais domes priekšsēdētāja vietas izpildītājs Andris Ameriks (LPP/LC) sarunā Latvijas Radio ceturtdien atzina, ka Ušakova ārstēšana izmaksā «ļoti lielu naudu», taču no domes vai valsts budžeta tā netiek ņemta viņa ārstēšanas izdevumu segšanai.

Ameriks norādīja, ka par lidojumu uz Vāciju ar speciālu lidmašīnu samaksājuši Ušakova draugi. «Domāju, ka tas, cik tas maksāja, tiks atklāts,» sacīja viņš.

Tāpat Ameriks zināja teikt, ka ārsti pagaidām neņemas prognozēt, cik ilga būs Ušakova ārstēšanās, taču tie noteikti būšot vairāki mēneši.

Ziedojumu konts:

AS «Latvijas Krājbanka» UBALLV2X

Konta Nr.(LVL): LV68 UBAL 1100 E243 6100 1

Saņēmējs – Ludmila Ušakova.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu