Ušakovam cietušas aknas, nieres un citi orgāni. Zināmas ārstēšanās izmaksas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Rīgas domes priekšsēdētājs Nils Ušakovs (SC) turpina intensīvās terapija ārstēšanās kursu Berlīnes klīnikā «Charite». Vācijas speciālisti ir apstiprinājuši Paula Stradiņa Klīniskās universitātes slimnīcas ārstu noteikto diagnozi, portālam «Apollo» pavēstīja Ušakova preses sekretāra Anna Kononova.

Kononova informē, ka Vācijas speciālisti ir apstiprinājuši Paula Stradiņa Klīniskās universitātes slimnīcas ārstu noteikto diagnozi - pārkaršanas sindromu, kam sekoja visu iekšējo orgānu sistēmas bojājumi. Ir cietušas gan aknas, gan nieres, citi iekšējie orgāni un muskuļi.

Ušakova stāvoklis ir nopietns, taču stabils, un Berlīnes ārsti pozitīvi vērtē šo stabilitāti.

Lai veiktu nepieciešamo intensīvo terapiju, ārsti veicina medikamentozu miega stāvokli. Ušakovs elpo patstāvīgi, bet plaušas tiek arī papildus ventilētas.

Klīnikas speciālisti uzskata, ka Ušakova ārstēšana būs jātrupina vismaz trīs, četras nedēļas. Ārstēšanās izmaksas varētu pārsniegt vairākus simtus tūkstošus eiro.

Portāls «Apollo» jau informēja, ka Ušakova ārstēšanai atvērts ziedojumu konts. Rīgas domē pastāstīja, ka daudzi cilvēki izteikuši priekšlikumu, lai būtu iespēja ziedot arī ar pārskaitījumu citās valūtās, ne tikai latos, kā arī ziedojumu veikt ar īsziņas palīdzību.

Domē informē, ka ņemot to vērā, atvērti šādi konti:

Konta Nr.(LVL): LV68 UBAL 1100 E243 6100 1
 
Konta Nr.(GBP): LV84 UBAL 1100 E243 6100 4
 
Konta Nr.(EUR): LV19 UBAL 1100 E243 6101 0
 
Konta Nr.(USD): LV41 UBAL 1100 E243 6100 2
 
Konta Nr.(RUR): LV30 UBAL 1100 E243 6100 6

Ziedojumu saņēmējs – Ušakova māte Ludmila Ušakova (p.k.090946-12711).

Ar īsziņas palīdzību ziedojumu var veikt, nosūtot vārdu «Nil» uz tālruņa numuriem:
144, ziedojot vienu latu, vai 1881, ziedojot piecus latus. Šīs pakalpojums ir pieejams LMT, «Tele2», «Bite» un «Triatel» abonentiem.

Kononova informē, ka Ušakova piederīgie izsaka lielu pateicību par cilvēku atsaucību un norāda, ka visi saziedotie līdzekļi, kas paliks pēc ārstēšanas izdevumu apmaksas, tiks novirzīti labdarībai.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu