Lenijs Kravics izziņo jaunu albumu un koncertturneju

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Četrkārtējais «Grammy» balvas ieguvējs, mūziķis Lenijs Kravics (Lenny Kravitz) 6.jūnijā piedāvās savu jauno singlu «Stand» un 22.augustā atgriezīsies ar jaunu studijas albumu «Black And White America», bet rudenī dosies Eiropas koncertturnejā.

Savukārt, jau 3.jūnijā Lenijs Kravics publiskos informāciju par rudenī gaidāmo koncertturneju, kuras ietvaros paredzētas uzstāšanas arī Baltijas valstīs. Kā pirmajiem dziedātājs informāciju sola sniegt saviem sekotājiem sociālajos tīklos «Facebook» un «Twitter».

Albums «Black And White America» ir Kravica jaunākais muzikālais materiāls, kas tapis pēdējo trīs gadu laikā, un pirmais albums, kuru dziedātājs izdod jaunā līguma ar «Atlantic Records» ietvaros.

Jaunajā albumā iekļautas 16 paša mūziķa rakstītas un producētas dziesmas, kas tapušas Bahamu salās un Parīzē. Albumu Kravics ieturējis līdzšinējās tradīcijās, apvienojot rokmūziku un fanka elementus, sev raksturīgo ģitārspēli un vokālu.

Paralēli savai muzikālajai darbībai, Kravics, kurš pavisam nesen bija redzams Oskara balvai nominētajā kinofilmā «Precious», nupat ticis apstiprināts Sinna lomai Sūzenas Kolinsas pasaulslavenā romāna «Bada spēles» ekranizācijā.

Savas 20 gadus ilgās karjeras laikā Lenijs Kravics izdevis 8 albumus, kas pārdoti 35 miljonos eksemplāru. Viņš saņēmis «Grammy» balvas par tādiem singliem kā «Again», «American Woman», «Fly Away» un «Dig In».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu