Seksa skandālā iesaistītais Štrauss-Kāns izveidojis «superkomandu»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/AP

Bijušais Starptautiskā Valūtu fonda (SVF) vadītājs Dominiks Štrauss-Kāns, kurš tiek turēts aizdomās par viesnīcas «Sofitel» istabenes izvarošanas mēģinājumu, pieņēmis darbā augstas klases speciālistu komandu, vēstī ārvalstu plašsaziņas līdzekļi.

«Superkomandā» esošie speciālisti pārstāv daudzas sfēras, proti, komandā darbojas kriminālisti, kā arī bijušie Centrālās Izlūkošanas pārvaldes (CIP) padomnieki preses jautājumos. Viņu uzdevums ir savākt nepieciešamos pierādījumus un pierādīt, ka Štrauss-Kāns nav vainīgs, tāpat viņiem jāspēj glābt franču finansista reputāciju.

Lai sasniegtu mērķi, detektīviem ieteikts izmantot dažādas, tai skaitā netradicionālas, izmeklēšanas metodes, savukārt reputācijas glābējiem jāveido tēla glābšanas kampaņas.

Tai pat laikā cietušās brālis intervijā avīzei «The Mail» pastāstījis par māsas morālo traumu, jo sieviete no Gvinejas uz ASV pārcēlās labākas dzīves meklējumos, taču piedzīvoja brutālu uzbrukumu, kura sekas izjutīšot visu dzīvi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu