Ušakovs pamodies, sācis runāt un jau «tvīto»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Rīgas domes priekšsēdētājs Nils Ušakovs (SC) Vācijas klīnikā «Charite» nācis pie samaņas un sācis runāt, vēstī «Telegraf.lv», atsaucoties uz drošu avotu Rīgas domē.

Avots naktī uz pirmdienu nosūtījis īsziņu: «Piedod, ka tik vēlu, bet ir labas ziņas. Nils pamodās un sāka runāt».

To, ka Ušakovs tiek izvadīts no medikamentoza miega stāvokļa, portālam «Apollo» apstiprināja arī mēra preses sekretāre Anna Kononova.

Ušakovs pirmdien, 30.maijā, ir pilnībā pamodies no medikamentozā miega, kurā mediķi viņu uzturēja, lai veiktu intensīvo terapiju, jaunāko informāciju par mēra veselības stāvokli «Apollo» pavēstīja Kononova.

Viņa norādīja, ka Nils Ušakovs turpina intensīvās ārstēšanas kursu Berlīnes klīnikā. Vācijas ārsti norāda, ka Ušakova veselības stāvoklī vērojamas pozitīvas tendences un uzlabojumi.

«Mediķi ir pārtraukuši uzturēt medikamentozu miega stāvokli un sākuši pakāpeniski izvadīt Ušakovu no tā,» norāda Kononova.

Neilgi pēc tam, kad Ušakova preses sekretāre pavēstīja par mēra atmodināšanu no medikamentozā miega, domes priekšsēdētājs, kurš pazīstams kā ļoti aktīvs mikroblogu vietnes «Twitter» lietotājs, paziņojis, ka ir atpakaļ un pateicies visiem par atbalstu.

«Esmu atpakaļ. Paldies visiem par atbalstu!» - raksta Ušakovs.

Kā ziņots, Berlīnes klīnikā Ušakovs tika nogādāts 24. maijā pēc tam, kad pārkaršanas sindroma rezultātā bija cietusi viņa iekšējo orgānu sistēma, un Paula Stradiņa klīniskās universitātes slimnīcas ārsti ieteica pārvest viņu turpmākai ārstēšanai uz Berlīni, kur ārstiem ir lielāka pieredze šādu diagnožu ārstēšanā.


KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu