Kas ir iRobots?*

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Telpu tīrība mūsu apkārtnē ir viens no svarīgākajiem nosacījumiem, lai mēs justos ērti, omulīgi un varētu gan labi strādāt, gan atpūsties veselīgā vidē. Lai telpas atbilstu šiem nosacījumiem, tās nākas tīrīt katru dienu, dažkārt pat vairākas reizes dienā. Cilvēkam mūsdienu sabiedrībā tas bieži vien ir neiespējami, tāpēc palīgā nāk modernās tehnoloģijas, kuru darba kvalitāte ir jau pārbaudīta vērtība. 

www.irobot.lv

iRobot Roomba ir gudrs, drošs un viegli vadāms Robots - putekļu sūcējs. Video varat redzēt kā tas darbojas:

iRobot Roomba tīrīšanas metodes ir veidotas īpaši efektīvas, jo robots strādājot nav pieslēgts elektrotīklam un ekonomiski izmanto enerģiju. Zemais enerģijas patēriņš novērš robota uzkaršanu un telpās nerodas dedzinātu putekļu smaka. Aktīvi tīrot 2 stundas katru dienu, mēneša laikā robots “apēd” apmēram ~50 santīmus elektroenerģijas. iRobots ir paredzēts ikdienas uzkopšanas darbam, 60-90m2 platībā.

iRobots telpām pielāgojas ar unikālu, patentētu adaptīvo sistēmu iAdapt - apkārtējās vides izmaiņas uztver ar desmitiem sensoru un tām pielāgojos 67 reizes sekundē. Netīrumu sensori robotam palīdz atrast netīrumus, pakāpienu sensori pasargā no trepēm, bet pretiepīšanās sensori no iesprūšanas. Lai arī robots ir aprīkots ar desmitiem sensoru un 5 dzinējiem, tā vadīšana ir elementāra – ir tikai jānospiež poga vai jāuzstāda attiecīgais laiks un iRobots pats izvēlēsies piemērotākos tīrīšanas veidus, kā arī pēc darba atgriezīsies uzlādēties.

ASV uzņēmums iRobot robotus izstrādā jau 21 gadu un pēdējo 9 gadu laikā ir radījis jau vairāk kā 6 miljonus iRobot Roomba robotu. iRoboti jau 5 tehnoloģiju paaudzēs, tīra mājas un darba vietas visā pasaulē. iRobot specializācija ir robotika un, bez grīdas uzkopšanas robotiem, uzņēmums ražo arī robotus, kas meklē mīnas un glābj cilvēku dzīvības, darbojas NASA projektos, dodas mēnešiem ilgās zinātniskās misijās okeānu dzelmē vai kosmosā, kā arī veic citus nogurdinošus vai cilvēkam bīstamus uzdevumus. iRobot tehnoloģijas ir patentētas visā pasaule, iRobots ir saņēmis augstākās dizaina un inženiertehniskās balvas. iRobot ir uzņēmums, kurš masveidā ražo arī grīdas mazgāšanas robotus- putekļsūcējus. iRobot Roomba ir pasaulē populārākie mājas uzkopšanas roboti. Papildus savām sadzīviski lietderīgajām spējām, iRoboti bieži vien ir arī labi spēļu biedri bērniem un arī mājdzīvniekiem.

Robots ir lielisks risinājums tiem, kas tīru grīdu vēlas sajust katru dienu. Taču der atcerēties, ka robots ir līdzeklis nevis ģenerālai tīrīšanai reizi mēnesī, bet gan tīrīšanas procesa automatizācijai, kas ļauj cilvēkam, neupurējot tīrību, savu laiku izmantot radošākām nodarbēm. Robots, līdzīgi kā trauku mazgājamā mašīna vai veļasmašīna, ļauj cilvēkam mazāk sava laika tērēt monotoniem darbiem.

www.irobot.lv

Vairāk informācijas šeit.

*Apmaksāts reklāmas raksts

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu