Ušakovs ir pārliecināts, ka Jāņos varēs iemalkot alu

BNS
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Rīgas mērs Nils Ušakovs, kurš pēc sabrukšanas maratona laikā ārstējas Vācijas klīnikā, ir pārliecināts, ka Jāņos varēs iemalkot alu, par to šonedēļ pavēstīja «Saskaņas centra» (SC) Saeimas frakcijas priekšsēdētājs Jānis Urbanovičs.

Ušakovs izteicis arī vēlmi kopā ar frakciju atzīmēt Līgo svētkus.

«Nils paudis vēlmi rīkot kopā ar frakciju Līgo svētkus. [Viņš] ir drošs, ka varēs iedzert Latvijas nacionālo dzērienu,» sacīja Urbanovičs.

Ušakova preses sekretāre Anna Kononova aģentūrai BNS pastāstīja, ka paliek spēkā ārstu iepriekš izteiktās prognozes – Ušakovam būs jāturpina ārstēties Vācijā vēl trīs vai četras nedēļas.

Ušakovs Berlīnes klīnikā tika nogādāts 24.maijā, jo pārkaršanas sindroma dēļ bija cietusi viņa iekšējo orgānu sistēma un Paula Stradiņa Klīniskās universitātes slimnīcas ārsti ieteica pārvest viņu turpmākai ārstēšanai uz ārzemēm, kur ārstiem ir lielāka pieredze šādu slimību ārstēšanā.

Ušakovs sabruka «Nordea» Rīgas maratona laikā, piedaloties pusmaratona distancē.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu