Ušakovam saziedota iespaidīga naudas summa

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Rīgas domes priekšsēdētāja Nila Ušakova ārstēšanai kopš 27.maija ir saziedoti vairāk nekā 180 000 latu, portālam «Apollo» pavēstīja Ušakova preses sekretāre Anna Kononova.

[Precizēta saskaņā ar Kononovas sniegto informāciju!]

Viņa informē, ka 140 000 latu saņemti uz ziedojumu konta, savukārt ar SMS starpniecību ir saziedoti nedaudz vairāk nekā 20 000 latu. Uz «Lattelecom» maksas tālruni ir veikti 21 750 zvani - maksa par katru zvanu ir viens lats.

Līdzekļi, kas ir ziedoti ar SMS un zvanu palīdzību, tiks saņemti pēc tam, kad cilvēki, kas tos ir ziedojuši, apmaksās attiecīgos rēķinus par telekomunikāciju pakalpojumiem.

Par ārstēšanu Berlīnes klīnikā šobrīd ir saņemts depozīta rēķins par 250 000 (apmēram 177500 latu) eiro. Savukārt rēķins par transportēšanu no Rīgas uz Berlīni varētu sasniegt 20 000 eiro.

Līdz ar to saziedoto līdzekļu pietiks, lai segtu ārstēšanas izmaksas un ziedojumu konts no 6.jūnija tiks slēgts.

Ušakova ģimene no sirds pateicīga ikvienam, kas šajā grūtajā situācijā atbalstīja viņus un sniedza palīdzību, informē Kononova.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu