Konkursa stāsts: Anita aicina iRobotu palīdzēt audzēkņiem ratiņkrēslos no Alsviķu Profesionālās skolas

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Anita priecātos ja Brīvprātīgais iRobots nonāktu Alsviķu Profesionālās skolas dienesta viesnīcā, kur vairākās istabiņās dzīvo audzēkņi, kas pārvietojas ratiņkrēslos.

Anitas vēstule:

Labdien! Kāda jauka ideja! Uzskatu, ka arī Alsviķu Profesionālās skolas dienesta viesnīcā, adrese - Alsviķi, Alsviķu pagasts, Alūksnes novads,LV - 4333, šis robotiņš būtu bezgala jauks palīgs. Kāpēc? Tāpēc, ka vairākās istabiņās dzīvo audzēkņi, kuri pārvietojas ratiņkrēslos, pie kam, šie audzēkņi: Taņa, Jana, Raitis, Aleksandrs, Jānis, Madara, Sanita ir arī ļoti apzinīgi audzēkņi - gan labi mācās, apgūstot profesiju, gan darbojas pašdarbībā, ir jauki, sirsnīgi cilvēki. Tā kā istabiņas mūsu skolas dienesta viesnīcā uzkopj paši audzēkņi, tad Tu , ROBOTIŅ, būtu ļoti jauks draugs visiem šiem audzēkņiem. Uzkopjamās telpas tiek uzturētas labā kārtībā, istabiņās ir linoleja grīdas segums, tajās atrodas gultas, galds, ratiņkrēsli, naktsskapīši. Tavs palīgs, ROBOTIŅ, būtu Daiga, dienesta viesnīcas vadītāja.

Esmu tevi, ROBOTIŅ, redzējusi darbā, jo arī manas meitas ģimenes mājā Tu čakli strādā.
Cerot uz atsaucību un sadarbību - Anita, Alsviķu profesionālās skolas direktore (ceru, ka Tu piezvanīsi)

Vairāk informācijas šeit

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu