Epidēmija Vācijā: iedzīvotāji pastāsta par slimību un situāciju pilsētā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

Ar bīstamo zarnu baktēriju inficēto cilvēku skaits pieaug un medijos šīs ziņas parādās vien statistikas veidā. Tomēr kāds vācietis ar medijiem padalījies pārdzīvojumus un pastāstījis, kas notiek Vācijas pilsētā Hamburgā.

Vīrieša meita bija viena no pirmajām inficētajām. Pirmie simptomi, kas parādījās, bija spēcīgas vēdera sāpes. Nedaudz vēlāk bijusi arī slikta dūša, bet vēl neilgi pēc tam - spēcīga diareja.

Sievieti pieslēdza sistēmai, četras dienas viņa nedzēra un neēda. Trīs no četrām dienām sieviete bijusi bezsamaņā.

Inficētās tēvs pastāstīja, ka meita ēdusi visus riska grupā iekļautos produktus - dārzeņus, tai skaitā arī soju. Ārsti viņu dziedinājuši ar antibiotiku palīdzību. Sākumā bija plānots, ka meita slimnīcā pavadīs nedēļu, tomēr tad saslimušo skaits būtiski pieauga un slimnīcās vairs nebija vietu, kur izvietot visus saslimušos.

Tieši tāpēc meita nosūtīta mājās ātrāk.

Vīrietis arīdzan skaidroja, ka bijis jādzīvo neziņā - ārsti ļoti skopi stāstīja par slimību, tāpat centās neatbildēt uz jautājumiem.

Viņš gan saprot, ka tādā veidā viņi gribēja, lai nerastos panika, tomēr iznākums bijis pavisam savādāks.

Mediji ziņo, ka Hamburgas iedzīvotāji dzīvo nemierā un ļoti nervozē. Kādai sievietei pat konstatēts nervu sabrukums. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu