Šķēle neplāno startēt vēlēšanās vienā sarakstā ar Šleseru

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

Ekspremjers un Tautas partijas (TP) līderis Andris Šķēle ir skeptisks par iespējamu startēšanu paredzamajās Saeimas ārkārtas vēlēšanās kopā ar savu pašreizējo apvienības «Par labu Latviju» (PLL) frakcijas biedru, partijas LPP/LC līderi Aināru Šleseru (PLL).

Šķēle aģentūrai LETA atzina, ka lielāka skaidrība par TP iecerēm nākamajās vēlēšanās būs pēc jūlijā paredzētā kongresa, kurā arī varētu tikt izlemts, vai vispār startēt, ar ko kopā startēt un kādi cilvēki varētu tik iekļauti kandidātu sarakstos.

Atbildot uz jautājumu, vai viņš pats būtu gatavs startēt šajās vēlēšanās, ekspremjers sacīja: «Kāpēc ne? Vai ir izskanējuši kādi citi viedokļi?»

Savukārt, taujāts par iespējamo startēšanu kopā ar Šleseru, Šķēle atbildēja - viņš domājot, ka tas notiks atsevišķi.

Savukārt portāls «pietiek.com» ceturtdienas pievakarē vēstī, ka TP 9. jūlijā gaidāmajā kongresā varētu izlemt nestartēt Saeimas ārkārtas vēlēšanās.

Neoficiāla informācija liecinot: ja tomēr tiktu izlemts vēlēšanās piedalīties, lai nepieļautu TP izšķīšanu, nav skaidrs, vai vēlēšanās, kuru galvenais lozungs būs cīņa pret oligarhiem, startēs partijas līderis, par oligarhu dēvētais, Andris Šķēle.

Portāls ziņo, ka zināms: Šķēle šaurā lokā paudis gatavību atteikties no kandidēšanas ārkārtas vēlēšanās, ja tas nāktu par labu TP izredzēm.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu