Emma Vatsone studēšot Oksfordas universitātē

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/SIPA

Poteriādes zvaigzne Emma Vatsone rudenī turpinās savas studijas Oksfordas universitātes Vursteras koledžā, apgalvo aktrisei pietuvinās personas.

Aprīlī 21 gadu vecā aktrise pārtrauca mācības Brauna Universitātē ASV, skaidrojot savu lēmumu ar nespēju savienot studijas ar citām saistībām. «Man patīk Brauna Universitāte, un man patīk studijas daudz vairāk par visu citu, taču pēdējā laikā man bija tik daudz ar ko jātiek galā, ka studēt un pildīt citus savus pienākumus kļuvis mazliet neiespējami,» pavasarī skaidroja Vatsone. «Esmu nolēmusi paņemt nelielu pārtraukumu, lai pilnībā pabeigtu savu darbu pie «Harija Potera» un koncentrētos uz citiem profesionālajiem un aktierspēles projektiem.»

Kā ziņo britu tabloīds «Daily Mirror», tagad aktrise nolēmusi, ka rudenī viņa atkal varēs pievērsties izglītības iegūšanai un ka viņa to labprāt darītu Oksfordā. Vatsone dzīvojusi Oksfordšīrā kopš piecu gadu vecuma, tāpēc šajā koledžā viņa varētu justies kā mājās.

Tomēr aktrises pārstāve šo informāciju nav apstiprinājusi. «Nekas vēl nav nolemts,» norādīja pārstāve.

Franšīzes pēdējā filma «Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2» («Harijs Poters un Nāves dāvesti. Otrā daļa») kinoteātros nonāks šā 15.jūlijā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu