Salaulājusies mātes cerībās esošā dziedātāja Lilija Alena

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

Britu popmūzikas dziedātāja Lilija Alena sestdien apprecējusies ar savu draugu Semu Kūperu, kas pēc ceremonijas atklāja, ka abi gaida bērnu.

26 gadus veco «Grammy» balvas laureāti līdz altārim pavadīja viņas tēvs aktieris Kīts Alens.
Kāzas notika Krenhemā, Anglijas dienvidrietumos. Laulību ceremoniju vēroja aptuveni simts viesu, kuru vidū bija arī komiķis Harijs Enfīlds un televīzijas raidījumu vadītājs Anguss Dītons.

Klātesošiem radās aizdomas par iespējamo grūtniecību, ieraugot Alenu ampīra stila kleitā. Kā vēsta britu tabloīds «Daily Mail», kāda dziedātājas draudzene pavēstīja, ka viņa ir grūtniecības trešajā mēnesī. «Lilija ir nobijusies, priekšā vēl tāls ceļš, taču laime pārspēj viņas satraukumu.«

Dziedātājas pārstāvis atteicās komentēt šo informāciju, taču ziņas par grūtniecību pēc kāzām apstiprināja viņas kāzu kleitas dizainere Delfīne Manivē. «Tas ir skaisti, ka viņa ir stāvoklī, un es ļoti priecājos par viņu. Viņa ir ļoti laimīga, tas ir patiešām brīnišķīgi.«

Pagājušā gada novembrī Alena piedzīvoja spontāno abortu sestajā grūtniecības mēnesī, jau otro reizi zaudējot bērniņu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu